Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kenneth Omeruo: Kasımpaşa harika bir kulüp - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Kasımpaşa’nın sezon başında İngiliz devi Chelsea’den kiraladığı Kenneth Omeruo, BBC Sport’a verdiği röportajda kulübünden övgüyle söz etti.

        Sergilediği başarılı performansla Kasımpaşa savunmasının sigortası haline gelen Nijeryalı stoper, “Kasımpaşa’da oynamaktan büyük keyif alıyorum. Şu ana kadar yaşadığım tecrübe muhteşem... Kasımpaşa gibi rekabetçi bir takımda oynamak benim için çok iyi oldu. Kasımpaşa harika bir kulüp. Ve Türkiye Ligi’nin en iyi savunmalarından birine sahip. Oynadığımız futboldan zevk alıyorum. Tek amacım çalışıp daha ileri gitmek ve takımıma Avrupa kupaları hedefi yolunda katkı sağlamak. Benimle ilgili beklentiler çok yüksek. Premier Lig’den geldim ve her maç başarılı olmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

        ‘HEDEFİM MİLLİ TAKIM’A DÖNMEK’

        Genç yaşına rağmen 33 kez Nijerya Milli Takım formasını terleten ancak sakatlığı sebebiyle son dönem milli formaya hasret kalan 23 yaşındaki stoper Omeruo, bu konuda şunları kaydetti:

        “Milli takıma yeniden çağrılmanın tek yolu Kasımpaşa’da iyi bir performans sergilemek ve takımdaki yerimi korumak. Sakatlıklar ne yazık ki milli takım performansıma da yansıdı. Kendimi toparlayıp yeniden ülkem için oynamak istiyorum. Ben hep ileri bakan birisiyim.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ