Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim: "Her açıdan görürüz biz" - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avusturya ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

        Deplasmanda 2-1 kazanan Millilerin çalıştırıcısı, maçtan sonra yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı;

        "Kazanmak güzel bir şe. Kazanma alışkanlığı, kaybetmeme duygusu önemli şeyler. İnşallah hep böyle gider. Kazanmak istiyorlar her şeyden önce. Bu işin en önemli noktalarından bir tanesi. Avusturya ciddi bir rakip. 28 puanla, bir beraberlikle hepsini kazanarak çıkmış ciddi bir ekip. Geriye düştükten sonra birkaç dakika bocalamamıza rağmen toparladık"

        "Oyun olarak memnunum. Özellikle ayağa pasları iyice oturttuk. Geçişlerde iyi işler yapacağız. Her an skoru değiştirecek oyuncularımız da var. Oradan Selçuk da vuruyor, Hakan da vuruyor, Arda da atabilir. Her açıdan görürüz biz. Yeter ki top kaleye gitsin. Bizim işimiz bu."

        "OYUNCULARDAN RİCA ETTİM..."

        "Tempo bu. Daha da yüksek. Ligimizin temposunun yetmeyeceği bir gerçek. Hazırlıklarımızı ona göre yapmalıyız. Birden bire yükselen, baskı altında kaldığınız. Ya da daha güçlü olmanız gereken bir seviyede oynuyorsunuz. Soyunma odasına tebrik ederken sağlık olarak da, güç olarak da Avrupa Şampiyonası'na hazırlamalarını rica ettim. Lazım olacaklar bize"

        "Bir iki tane kazanınca kim yeter diyebilir. O durumda kim var? Ne kadar kazansak aradaki mesafeyi kapatamayız. Milli maçın hazırlığı olmaz. Herkesi ilgilendiren bir arenadır. Meşru şekilde kazanıyorsanız çok güzel. Hiç hoşlanmam. Ciddiyet önemlidir. Hele yakalamışsanız, her şeyde kazanmak çok önemlidir. At atabildiğin kadar. Çünkü aradaki yıllarca kaybetmemizi böyle kapatabiliriz"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ