Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig 1461 Trabzonspor 1461 Trabzon, Hüsnü Özkara ile sözleşme imzaladı - Futbol Haberleri

        Hüsnü Özkara, kulüp tesislerinde yapılan ve başkan Bekir Aktürk ile bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

        Aktürk, törende yaptığı açıklamada, Özkara'nın Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, "Biz onlarla büyüdük. Sonuç olarak noksanlığımız vardı. Sağ olsun hocamıza 'ihtiyacımız var' dediğimizde hiç soru sormadan 'biz zaten kulüp içerisindeyiz' dedi ve geldi" diye konuştu.

        Özkara ile iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını ifade eden Aktürk, "Amacımız kesinlikle başarı. Yönetim olarak seçildiğimiz gün ortak görüşümüz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmekti, bu amaçla devam edeceğiz. En büyük hedefimiz Birinci Lig'de sürekli hale gelmek" diye görüş belirtti.

        Teknik direktör Özkara ise kendisini tercih ettiklerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Ben kulübün içinde doğdum, 5 lig şampiyonluğum var. Trabzonspor konu olduktan sonra gerisi teferruattır. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Bir haftadır takımla çalışıyorum. Son derece mutluyum, yetenekli oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

        1461 Trabzon'un bir proje takımı olduğunu anlatan Özkara, "Amacımız Trabzonspor'umuza göz bebeğimizle oyuncu yetiştirmek. Lig kategorisi de önemli tabii. Trabzon'da yetişen, geleceğini gördüğümüz oyuncuları burada değerlendirip yukarıya vermek istiyoruz. Çalıştığımız 5 gün boyunca müthiş bir birliktelik ve inanç var. Cumartesi günü bunu sahaya yansıtmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ