Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Yine El Clasico yine istatistikler! Barcelona Real Madrid maçı için saatler kaldı! - Futbol Haberleri

        Dünya üzerinde gerek bütçe ve başarıları gerek oyuncularıyla nam salmış iki takım olan Real Madrid Barcelona maçı için geri sayım başladı.

        Futbolseverlerin merakla beklediği Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlnebilecek? İşte maç kadroları ve daha fazlası için detaylar...

        Edindikleri başarılar ve dünya çapında ün salmış oyuncularıyla en iyi takımlar listesinin üst sıralarında yer alan Barcelona ve Real Madrid, La Liga sayesinde futbolseverlere şölen yaratmaya hazırlanıyor. Milli yıldızımız Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona'da hedef El Clasico'dan galip ayrılmak olurken, rakibinin 10 puan gerisinde yer alan Real Madrid'de ise tek hedef galibiyet ile puan açığını kapatmak.

        BARCELONAREAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA İZLENECEK?

        Barcelona’nın ev sahipliği yapacağı ve Nou Camp stadyumunda oynanacak Real Madrid karşılaşması, 02 Nisan Cumartesi günü TSİ 21:30’da Lig TV 3 ekranlarından naklen izlenebilecek.

        MUHTEMEL 11'LER

        BARCELONA: Claudio Bravo, Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba,Sergio Busquets, Iniesta, Arda Turan, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez

        REAL MADRİD: Keylor Navas, Danilo, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema

        MSN: 69, BBC: 63

        Katalan ekibinin ligde attığı 86 golün 69’unda Messi, Suarez ve Neymar’ın imzası buluyor. Kod adı “MSN” olan rüya üçlüde; Suarez 53, Messi 22, Neymar ise 21 gollük bir performans gösterdi. Aynı durum Real Madrid’de de geçerli... Cristiano Ronaldo, Benzema ve Bale’den oluşan “BBC” ise 87 golün 63’üne imza attı. CR7 28, Benzema 20, Bale 15 kez ağları salladı.

        NOU CAMP’TA YILDIZLAR GEÇİDİ: 1.4 MİLYAR EURO’LUK DÜELLO

        La Liga’nın 31. haftasında oynanacak olan El Clasico, 1.4 milyar Euro’luk (4 milyar 507 milyon TL) değeriyle dikkat çekiyor. Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre Real Madrid 2 milyar 277 milyon lira (707 milyon Euro), Barcelona ise 2 milyar 230 milyon liralık (693 milyon Euro) piyasa değerleriyle futbol dünyasının en pahalı iki takımı konumunda... İki takım arasında en pahalı oyuncu, 120 milyon Euro’yla Lionel Messi olurken; Arjantinli yıldızı ezeli rakibi 100 milyon Euro’luk Cristiano Ronaldo takip ediyor.

        ‘GRACİES JOHAN’

        Barcelona, El Clasico’da geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hollandalı efsanesi Johan Cruyff’u da anacak... Nou Camp tribünlerinde dev maç öncesi “Gracies Johan” (Teşekkürler Johan) yazan dev bir mozaik oluşturulacak. Ayrıca Barcelonalı futbolcular da aynı mesajı taşıyan formalarla saha ya çıkacak.

        İDMANDA CR7 ŞOV

        Real Madrid’in gol makinesi Cristiano Ronaldo, idmanda yapılan ayak tenisi maçında harikalar yarattı. Gerek kafasıyla gerekse sırtıyla sayılar alan Portekizli yıldızın, tüm vücudunun futbola elverişli olduğunu gözler önüne serdi. Ronaldo’nun bu görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ