Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Ücretsiz veren kanal belli oldu! - Futbol Haberleri

        Türkiye'deki futbol severlerin gözü Şampiyonlar Ligi'ndeki İspanya derbisinde olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakasında Barcelona, Atletico Madrid'i konuk ediyor. Peki Barcelona-Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Milli yıldızımız Arda Turan eski takımı Atletico Madrid'e karşı forma giyecek mi? İşte detaylar...

        Nou Camp'ta Real Madrid'e 2-1 skorla mağlup olan Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Atletico Madrid ile karşılaşacak. Nou Camp, bugün heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında son 8 eşleşmelerinin ilk karşılaşmaları, bugün ve 6 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nde son 4'e kalacak takımların belli olacağı rövanş müsabakaları ise 12 - 13 Nisan tarihlerinde yapılacak.

        BARCELONA-ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANgİ KANALDA?

        Milli yıldızımız Arda Turan'ın forma giydiği Barcelona, Atletico Madrid'i evinde konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında oynanacak Barcelona-Atletico Madrid maçı 5 Nisan Salı(bugün) günü Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak. Nou Camp'ta oynanacak mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. İspanya'nın iki güçlü temsilcisi'nin karşılaşacağı çeyrek final maçını hakem Felix Brych yönetecek.

        ARDA TURAN ATLETİCO MADRİD'E KARŞI

        Barcelona ile Atletico Madrid, İspanya'daki rekabetlerini Şampiyonlar Ligi'ne taşırken, Atletico Madrid'de büyük zaferler yaşayan ve ardından da Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, eski takımına karşı sahada olması bekleniyor. La Liga'nın ilk iki sırasında yer alan iki takım, çeyrek final ilk maçında Nou Camp'ta kozlarını paylaşacak.

        İki takım iki yıl önce yine Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelmiş, Atletico Madrid, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Barcelona'yı Vicente Calderon'da 1-0 mağlup edip yarı finale yükselmişti. O karşılaşmada Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, şimdi de Barcelona formasıyla eski takım arkadaşlarına karşı mücadele edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ