Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Vodafone Arena Beşiktaş-Bursaspor maçı için hazırlanıyor! Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği gün geldi. Beşiktaş bugün, Bursaspor maçı ile 2.5 yıldır beklediği Vodafone Arena'nın açılışını yapacak. Peki Beşiktaş-Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

        11 Mayıs 2013’te oynanan ve 3-0 kazanılan G.Birliği karşılaşmasıyla İnönü Stadı’na veda eden Beşiktaş, Bursa maçıyla Dolmabahçe’de taraftarının huzuruna çıkacak. Kartal, kazanıp F.Bahçe ile olan puan farkını 6’ya yükseltmek isteyecek.

        EFSANE AÇILIŞ

        “Bu asla veda değil, biz yine geleceğiz... Halaylarla türkülerle, yer gök inleteceğiz” diyerek İnönü’den ayrılan Siyah-Beyazlılar, bin 66 gün sonra yuvasına dönüyor... Beşiktaşlılar’ın yeni mabedinin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katıldığı açılışta teknik direktör Şenol Güneş ile kaptanlar Tolga ve Necip de hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bol gollü galibiyetler diliyorum. Kartalımız’ın yeni stadı hayırlı olsun” derken, Başbakan Davutoğlu da “Tarihi bir gün yaşıyoruz” ifadesini kullandı. Kurdelenin kesilmesinin ardından devlet erkanı çimlerde hünerlerini sergiledi. Erdoğan, Davutoğlu, Gül, Başkan Fikret Orman, Fatih Terim ve Vodafone Türkiye CEO’su Serpil Timuray kısa süre paslaştı.

        BEŞİKTAŞ-BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Beşiktaş, 2012-2013 sezonunun 33. haftasındaki G.Birliği maçıyla veda ettiği yuvasına, 2015-2016 sezonu 28. haftasında Bursaspor maçı ile kavuşacak. Beşiktaş-Bursaspor maçı 11 Nisan Pazartesi(bugün) günü saat 20.00'da başlayacak. Barış Şimşek'in yöneteceği maç Lig Tv kanalından canlı yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER!

        BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Beck (Serdar), Necip (Alexis), Marcelo, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

        BURSASPOR: Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Cinaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Bakaye Traore, Balazs Dzsudzsak, Pablo Batalla, Miroslav Stoch, Deniz Yılmaz

        VODAFONE ARENA'DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

        Protokol açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen Vodafone Arena, taraftarlara ilk ev sahipliğini de Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayla yapacak.

        Stattaki hazırlık, karşılaşma öncesinde de yoğun bir şekilde sürdü. Çatı bölümünde görevliler eksikleri tamamlarken, iş makineleri de çalışmaya devam etti. Görevliler, stadın içinde ve çevresinde son çalışmaları bitirmek için yoğun mesai harcadı.

        Maç için Akaretler'den Dolmabahçe'deki ışıklara kadar kırmızı halı serildiği gözlendi. Beşiktaş'tan Vodafone Arena'ya gelen taraftarlar, bu halının üzerinde yürüyerek stada ulaştı.

        TARAFTARLARIN STAD HEYECANI

        Vodafone Arena'da ilk kez takımı destekleme fırsatı bulacak siyah-beyazlı taraftarlar da maçın heyecanını saatler öncesinden yaşamaya başladı.

        Taraftarlar, karşılaşmaya saatler kala stat etrafında bir araya geldi. Vodafone Arena'nın dışında sık sık hatıra fotoğrafı çektiren taraftarların, Dolmabahçe'deki yerlerine dönmenin sevincini yaşadıkları gözlendi.

        Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın heyecanını Beşiktaş'ta da yoğun bir şekilde yaşadı. Taraftarlar, Kazan ve Köyiçi'nde toplanarak tezahüratlarla maçı bekledi.

        KARTAL, ARENA'YA ÇARŞI'DAN GİDECEK

        Beşiktaşlı futbolcular, bugün Bursa maçıyla açılacak olan Vodafone Arena’ya, geçmiş yıllarda olduğu gibi Beşiktaş Meydan’dan geçerek gidecek. Siyah-Beyazlılar’ın takım otobüsü, karşılaşma öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden hareket ederek, Çarşı içinden Dolmabahçe’ye ulaşacak.

        VE KARTAL İNİŞ YAPTI

        Beşiktaşlı futbolcular yeni statları Vodafone Arena’ya dün ilk kez ayak bastı. Siyah-Beyazlı oyuncuların zemine ve stadın atmosferine alışması içinde Bursaspor maçının idmanı Arena’da yapıldı. Yeni statta ilk kez top koşturma heyecanı yaşayan futbolcuların, mutluluğu gözlerinden okunurken, oldukça neşeli geçen idmanda Kartal, taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Öte yandan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Bursa maçının 11’iyle alakalı büyük kararsızlık yaşıyor. Güneş’in Kasımpaşa maçında cezası nedeniyle oynamayan Ricardo Quaresma’ya 11’de şans vereceği ifade edilirken, Kerim Frei ile Olcay Şahan arasında tercih yapmakta zorlandığı ve sakatlığı geçen Gökhan Töre’yi kulübede oturtacağı öğrenildi.

        ADEMOĞLU: BEŞİKTAŞ'A GÜZEL BİR HATIRA BIRAKACAĞIZ

        Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ı yenecek güçle olduklarını belirten Ademoğlu, “İlk 7-8 Avrupa’ya gidebilir mi, diye düşünmeye başladık. Olmaya da bilir ama biz de kendimizi ilk 7’nin, 8’in içerisine atmak istiyoruz. Bu talebimiz, bunun da gerekçesi yenmektir. Beşiktaş’ı da orada yenersek onlara da güzel bir hatıra olarak kalır” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ