Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Real Madrid Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı Real Madrid-Wolfsburg maçı ile devam ediyor. Peki Real Madrid-Wolfsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        Alman temsilcisi Wolfsburg ilk maçında Real Madrid'i 2-0'lık skorla yenerek avantajlı bir sonuç elde etmişti. İspanya devi Real Madrid'in çeyrek final turunu geçebilmesi için üç farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor. Real Madrid'in kendi sahasında oynayacağı Wolfsburg maçı çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak.

        REAL MADRİD-WOLFSBURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi rövanş maçında karşı karşıya gelecek olan Real Madrid ile Wolfsburg mücadelesi Santiago Bernabeu stadında heyecanlı bir maça sahne olacak. Real Madrid-Wolfsburg maçı (TSİ) saat 21.45'te başlayacak. Santiago Bernabeu stadında oynanacak mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YARI FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçları bugünManchester City-Paris Saint Germain, Real Madrid-Wolfsburg maçları ile başlayacak.

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında son 4'e kalan takımlar, bugün ve 13 Nisan Çarşamba günü oynanacak çeyrek final rövanş müsabakalarının ardından belli olacak.

        Tamamı TSİ 21.45 başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarının programı ve ilk karşılaşmaların skorları şöyle:

        BUGÜN

        Manchester City (İngiltere)-Paris Saint Germain (Fransa) (2-2)

        Real Madrid (İspanya)-Wolfsburg (Almanya) (0-2)

        13 NİSAN

        Benfica (Portekiz)-Bayern Münih (Almanya) (0-1)

        Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (1-2)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ