Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kapısından dönen yıldızlar... - Futbol Haberleri
        1

        G.SARAY'IN KAPISINDAN DÖNENLER
        Galatasaray'da eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sezon başında birçok ismi geri çevirdi. Dursun Özbek de pişman olduğu ve 'keşke alsaydım' dediği isimleri açıkladı. Son gelişme de Hatem Ben Arfa konusunda yaşandı. İşte sezon başından bu yana 'gelemeyenler' ve gerekçeleri... (Sporx)

        2

        BEN ARFA
        Şu anda devlerin gündeminden düşmeyen ve PSG'nin transferini bitirmesi an meselesi olan Hatem Ben Arfa'nın Galatasaray'ın sezon başında da gündemine geldiği ortaya çıktı. Aslan'ın eski yöneticisi Bülent Tulun, "Sezon başında serbest durumdayken Başkan Dursun Özbek'e Ben Arfa ismini söylemiştim..." dedi. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Ben Arfa da Galatasaray ile Nice arasındaki hazırlık maçının ardından, "Galatasaray her zaman Galatasaray'dır. Çok kaliteli bir kadroya sahipler. Sonuç insanları aldatmasın. İyi oyunculardan oluşan bir kadroları var" ifadelerini kullanmıştı. İşte sezon başında Florya'nın kapısından dönenler ve yaşanan tüm gelişmeler...

        3

        DANIEL ALVES
        Hamza Hamzaoğlu: "Dani Alves'i düşündük. menajeri geldi. Keldisi de bize sıcak bakıyordu ama rakamları bize yüksek geldi. Menajerlik ve imza parası hariç yıllık 7 milyon Euro istemişti. 4 yıllık imza istemişti. Sağ bek için bu parayı veremezdik." Galatasaray böylelikle transferden vazgeçti.

        4

        MAXI PEREIRA
        Hamza Hamzaoğlu: "Maxi Pereira, 4 yıllık kontrat ve 3 yıllık para istedi. Sabri boştaydı. Hem onu göndermek istemedik ve diğer oyucnulardan aldığımız performansı ondan alabileceğimizi düşündük"

        5

        ALESSANDRO MATRI
        Hamza Hamzaoğlu'nun transferin bitimine üç gün kala dile getirdiği santrfor transferi için arayışlara başlayan Galatasaray yönetimi, bonservisi Milan'da olan İtalyan Alessandro Matri'yi önermiş ancak Hamzaoğlu kabul etmemişti. 31 yaşındaki Matri, transferin son gününde kiralık olarak Lazio'nun yolunu tutmuştu

        6

        IMMOBILE
        Dortmund'dan Sevilla'ya kiralık olarak transfer olan Immoble da Galatasaray'a önerilen isimler arasında yer aldı ancak İtalyan oyuncunun yıllık ücretinden dolayı transfer gerçekleşmedi. Sevilla, Dortmund'a 3 milyon avro kiralama bedeli ödedi.

        7

        STEPHAN M'BIA
        Melo'nun durumundaki belirsizlik Stephan Mbia'nın da transferin set ördü. Trabzonspor'a gitti; bordo-mavililer bedavaya aldığı oyuncudan bonservis kazandı.

        8

        ALEX SİLVA
        Transferde Carole, Rodriguez, Denayer gibi genç isimlere yönelen G.Saray, 22 yaşındaki sağ bek Alex Silva Quiroga’yla da yakından ilgilendi. Uruguay’da Montevideo Wanderers kulübünde forma giyen Alex Silva için vatandaşı olan kaleci Muslera’nın da olumlu görüş bildirdiği öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu bu ismi reddetti.

        9

        YAROUBA CİSSAKO
        Monaco’nun sağ beki Yarouba Cissako, Galatasaray'a önerildi. Teknik heyet veto etti.

        10

        CHEİK TİOTE
        Melo'nun Inter'e gitme olasılığı üzerine menajeri tarafından Galatasaray'a önerilen Tiote 29 yaşında ve Premier Lig ekibi Newcastle United'da forma giyiyor. Takımı ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tiote'nin piyasa değeri 7,5 milyon avro.

        11

        LUCAS LEİVA
        Liverpool'da forma giyen Brezilyalı Lucas Leiva savunmanın önünde forma giyiyor. Felipe Melo'nun yerine düşünebilecek isimler arasında yer alıyor. 28 yaşındaki Leiva'nın Liverpool ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek. Piyasa değeri 12 milyon avro.

        12

        YOUNES BELHANDA
        Bir dönem Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Belhanda şu anda Dinamo Kiev takımında forma giyiyor. Ofansif orta saha ve kanatlarda gören yapan Belhanda'nın takımıyla 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri ise 9 milyon avro.

        13

        RUUD BOFFİN
        3 sezondur Eskişehirspor'un kalesini koruyan Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, Fernando Muslera'ya iyi bir yedek arayan Galatasaray'ın gündemine menajerler aracılığıyla girdi. 27 yaşındaki Boffin'in takımı ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        14

        NIKOLA KALINIC
        Cüneyt Tanman: "Kalinic ile anlaştık, menajerleri ile görüştük ancak Hamza Hamzaoğlu bu transferi istemedi." Serie A'da son yılların en iyi sezonunu geçiren Fiorentina'nın hücumdaki en büyük silahı oldu.

        15

        KONOPLYANKA
        Cüneyt Tanman: "Konoplankya ile görüştük, menajerleri yetki belgeleri gönderdi ancak hocamız bu transferi istemedi. Hamza Hamzaoğlu; İki oyuncu bize önerildi ancak o dönemde maliyetleri bize uygun değildi, sezon başındaki durumumuzu düşünün. 500 bin euro nerden çıktı?" Konoplyanka ile Beşiktaş ile de uzun süre ilgilendi ancak Ukraynalı kanat oyuncusu Sevilla'ya gitti. Sevilla'daki performansıyla La Liga'nın en iyilerinden biri olarak gösteriliyor.