Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: Oyundan memnun değilim - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 30. haftasında Medipol Başakşehir ile Medicana Sivasspor 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla basın toplantısına 9 yaşındaki Bora Albayrak ile beraber katıldı. Avcı, ilk sözü 9 yaşındaki Bora'ya verdi.

        Teknik Direktörlük koltuğuna oturan Bora, "Kümede kalma savaşı veren bir takım karşısında bugün beraberlik aldık. İki takım açısından iyi bir mücadele oldu. UEFA Avrupa Ligi yolunda 1 puan da önemli. 4 maç kala 4. sıradaki yerimizi koruyoruz. UEFA Avrupa Ligi hedefimizden sapmayacağız. Mesut Bakkal ve ekibine sonraki maçlarda başarılar dilerim." diyerek maçı değerlendirdi.

        Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, "Bu bir yarış. Avrupa kupasına katılmak istiyoruz. Geriden gelip 2-2'yi yakalamak önemli. Ama oyun beni hiç tatmin etmedi. Biz teknik adamlar rakiplerimizin maça nasıl hazırlandığını analiz ederiz. Bu uyarıları yapmamıza rağmen bireysel olarak çok hata yaptık. Biz takım oyunu oynayan bir takımız. Oyunun bugün beni tutan hiçbir taraf yok ama oyunu çevirmek önemliydi. Bugün kazansaydık da aynı şeyi söylerdim. Oyun içinde anları çok doğru yaşaman gerekiyor. Bundan çok önemli dersler çıkarıp önümüzdeki maçlara hazırlanacağız." diye konuştu.

        Toplantının ardından Abdullah Avcı, Bora'yı öperek toplantıdan beraber ayrıldı.

        MESUT BAKKAL: 1 PUAN MORAL OLDU

        Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise zorlu Başakşehir deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için moral olduğunu söyledi.

        Maça iyi başladıklarını, 2-0'ı bulduklarını belirten Mesut Bakkal, "Enteresan bir maç. Özetle çok iyi başladık oyuna ve 2-0'yı yakaladık. Sonra penaltı. Sonrasında da direnç gösterdik. İyi oynadığımızı söyleyebilirim." diyerek, şöyle konuştu:

        "Çok fazla anlatacak bir şey yok. Sivasspor olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Gökhan Süzen ve Çağatay çok iyi oynadı. Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral. İçeride oynayacağımız 2 tane maçı 6 puanla kapatmamız gerekiyor. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bizim bundan sonraki 2 haftaya moralli bakmaya neden olacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ