Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Samet Aybaba: "Ligde tutunmamızı sağladı" - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Mersin İdmanyurdu karşısında gelen son dakika galibiyetinin lige tutunmalarını sağladığını belirterek, "Biz hiç bırakmadık, taraftarımız da bırakmadı" dedi.

        Aybaba, 2-1 galip ayrıldıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarı çok kötü bir oyun ortaya koyduklarını, hep yana hep geriye top yaptıklarını belirterek, "Anlamsız, gerçekten bizim bile anlayamadığımız bir oyun tarzı oldu. Biraz daha öne, biraz daha çabuk oynamayı planlamıştık oyunun başında. Olmadı, ikinci yarı oyuncularımla bunun nedenini konuştuk. Bazı müdahaleler yaptık oyuna ikinci yarı, biz zaten hep maçlara mağlup başlıyoruz. Oyun istediğim şekle döndü. Son dakika galibiyeti de tekrar lige tutunmamızı sağladı" diye konuştu.

        Oyun kalitesi yükselsin, hep oyun iyi olsun, futbol güzelleşsin diye böyle çok güzel tesisler yapıldığını söyleyen Aybaba, "Harika ışıklandırmaları var, buna rağmen 13.30'da Mersin'de maç oynuyoruz. Tam Türk usulü bir futbol programı. Planlamayı nasıl yapıyorlarsa artık. İki hafta saat 13.00'de oynadık. Bugün 13.30'da oynadık. Arkadaşlar işi biraz daha futbol adına ciddiye alsınlar. Oyuncularım ikinci yarıda çok şey yaptılar. Biz hiç bırakmadık, taraftarlarımız da hiç bırakmadı. Cumartesi günü taraftarımızın desteği ile Trabzon maçını da kazanmayı düşünüyoruz. Artık lige iyice tutunduk, bu oyuncularımızı da şehrimizi de teşvik edecektir. Herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ