Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hakem Cüneyt Çakır! - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı bugün başlıyor... İlk maçta İngiliz temsilcisi Manchester City, İspanyol devi Real Madrid’i konuk edecek. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin diğer ayağı ise, yarın kaldığı yerden devam edecek. Peki Manchester City-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

        İngiliz temsilcisi Manchester City, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkma başarısı gösterirken rakibi Real Madrid 10 kez ile en çok UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış 21 kez ile en çok yarı final oynamıştır.

        MANCHESTER CİTY-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Manchester City-Real Madrid maçı 26 Nisan Salı(bugün) günü saat 21.45'te başlayacak. Etihad Stadı'nda hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REAL MADRİD SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        Real Madrid takımı İngiltere'nin Manchester kentinde, Manchester City ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesi Ethiad Stadı'nda antrenman yaptı. Antrenmana Pepe de katıldı.

        PELLEGRİNİ:REAL MADRİD'E KARŞI ENDİŞE DUYMAMIZ GEREKİYOR

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin menajeri Manuel Pellegrini, Ronaldo'nun önemli bir futbolcu olduğunu ancak Real Madrid'e karşı endişe duymaları gerektiğini söyledi.

        Tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ve yarın İspanya'nın Real Madrid takımını sahasında ağırlayacak olan Manchester City'nin menajeri Pellegrini, kulübün tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

        Futbolseverlerin yarın sahada kazanmak için oynayan bir takım göreceğini belirten 62 yaşındaki teknik adam, "Her yıl başardığımız bir şey olmadığı için yarı finallerin keyfini çıkarmak çok önemli. Futbolcular bunun farkında. Herkes devam etmek ve final oynamak istiyor." diye konuştu.

        Her zaman iyi futbol oynayan bir takıma sahip olmak için çaba harcadığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Üç yıllık çalışmalarımızı yansıttığı için, final aşamasına ulaşmamız önemli. İstekli ama soğukkanlı olmalıyız. Barcelona'ya karşı iki maçta da bir futbolcu eksik oynadık. 10 futbolcuyla oynamak çok zor. Yarın duygularımızı kontrol etmemiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Şilili teknik adam, Ronaldo ile ilgili bir soruya ise "Ronaldo iyi bir futbolcu ama Real Madrid'e karşı endişe duymamız gerekiyor. Takım olarak hareket etmemiz lazım." yanıtını verdi.

        Pellegrini, ligde Stoke City maçında sakatlanan Yaya Toure ile Samir Nasri'nin yarın İspanyol ekibine karşı takımdaki yerini alamayacağını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ