Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Yaşanan olaylar sponsor konusunda etkili olabilir" - Trabzonspor Haberleri

        Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Fenerbahçe maçının son dakikalarındaki olaylar nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Bülbüloğlu, tatsız olayın UEFA'da Finansal Fair Play kapsamında devam eden görüşmelere fazla bir etki yapacağını düşünmediğini anlattı. Önder Bülbüloğlu, "Ama yapacağımız görüşmede konuyu mutlaka gündeme getirecekler. Bizim için üzüntü kaynağı ve mahcubiyet. Sıcağı sıcağına olanları anlatmak çok zor. Bu anlamda inşallah bu aralar görüşmeye gitmem" diye konuştu.

        TRABZON'A ZARAR VERİYORUZ

        Meydana gelen her olayın Trabzon'a zarar verdiğini ifade eden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

        "Olaya sadece Trabzonspor olarak bakmıyorum. 5-6 maç ceza alsak ne olur? Gelir, geçer. Ama Trabzon'a zarar veriyoruz. Türkiye'deki, yurtdışındaki bütün Trabzonlular yaşananlardan mahcubiyet duyuyor. Trabzon bu tür olaylara layık değil. Çok yazık. 5-6 maç gelir geçer. Ama kalan izler hep Trabzon'a zarar veriyor. Bu şehir turizmle ayağa kalkmaya çalışıyor. Bizim karakterimizde misafirperverlik vardır. Misafir başımızın tacıdır. Bunların hepsini bu tür hareketlerle öldürüyoruz. İnsanların aklında yaşanan olaylar kalıyor."

        "EN AZ HASARLA ATLATACAĞIZ"

        Fenerbahçe maçında yaşanan saha olaylarının sponsorluk görüşmelerine yapabileceği etkiler hakkında da bilgi veren Bülbüloğlu, "Bu olaylar sponsorluk görüşmelerini etkiler mi, bilmiyorum. Sahamızın 5-6 maç kapatılabileceği söyleniyor. Stad için alınacak sponsor konusunda yaşanan bu olaylar etkili olabilir. Ama biz bu süreci en az hasarla atlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        "HABER BEKLİYORUZ"

        UEFA'dan Finansal Fair Play kapsamında görüşme için haber beklediklerini de belirten Bülbüloğlu, "Şu an için bir görüşme yok. Son yaptığımız görüşmede Nisan ayının sonu veya Mayıs ayının ilk haftasında bu görüşmenin gerçekleşeceği söylenmişti. Onlardan gelecek haberi bekliyorum" diyerek açıklamasını noktaladı.

        GÜRAY İLAÇ OLAMADI

        Bu arada, Trabzonspor'un son sezonlarda 'kanayan yarası' haline gelen sol bek sorununa bir türlü çözüm üretilemedi. Son olarak bu mevkideki oyuncuların yetersiz olması nedeniyle, Akhisar Belediyespor'dan devre arasında transfer edilen Güray Vural da sol beke ilaç olamadı. Bordo- mavili forma ile çıktığı ilk maçında sakatlanan ve ardından uzun süre sahalardan uzak kalan 27 yaşındaki oyuncu, sakatlığı sonrasında da hem beklenen performansı sergileyemedi, hem de son maçlarda sol açıkta oynamaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ