Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (29 Nisan 2016) - Futbol Haberleri
        1

        Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de İspanya Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid, bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. İspanyol ekibinin listesindeki ilk isim ise Luis Nani. Atletico’nun, Portekizli yıldızın menajeriyle temasa geçerek bu isteğini ilettiği öğrenildi. Nani’nin sözleşmesindeki, “8 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) serbest kalır” maddesi sayesinde İspanyol ekibi bu rakamı ödeyerek transferi bitirebilir. (Fanatik)

        2

        Geçtiğimiz sezon başında Ligue 2 ekibi Troyes'tan sol bek Lionel Carole'u transfer eden Galatasaray'ın diğer bir Ligue 2 ekibi Troyes'ta forma giyen Lys Mousset'le ilgilendiği iddia edildi. (Fotomaç)

        3

        Başakşehir’in bu sezon 14 gol, 5 asistle yıldızlaşan Bosnalı yıldızı Edin Visca, İspanyol devi Sevilla’yla anlaştı. 2018’e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun İstanbul ekibine 4 milyon Euro kazandıracağı öğrenildi. (Fanatik)

        4

        Galatasaray'ın Muslera'yı satarak yerine Onur Kıvrak'ı alacağı dedikodularının dolaştığı ortamda Beşiktaş'ın Trabzonlu İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den sürpriz bir hamle geldi. Tolga Zengin'in siyah-beyazlı formayı giymesine önemli bir rol oynayan Çebi'nin, F.Bahçe maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini sunmak için Başkan Muharrem Usta'yı aradı.

        5

        Çebi, konuşmasında ise bombayı, "Onur için çok üzüldüm. Bu çocuk şehrin gururu oldu. Ona sahip çıkacağınızdan eminim Başkan. Ancak ısrarla ayrılacağım derse de, benden habersiz kimseyle görüşme, onun gibi onurlu bir genci Beşiktaş'ın kalesinde görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" diyerek patlattı. Trabzonspor Başkanı Usta'nın ise buna karşılık olarak, Onur'u bir yere bırakmaya niyetleri olmadığını ve kendisiyle konuştuğunu ifade ettiği öğrenildi. (Fotomaç)

        6

        Muharrem Usta taraftarın üzerindeki stresi alıp onları az da olsa futbola yöneltecek bir isimle anlaşma yapmaya hazırlanıyor. Bu ismin şu anda Milan'da forma giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Kevin Prince Boateng olduğu iddia edildi. (Fotospor)

        7

        Juventus'un tecrübeli ismi Giorgio Chiellini için dün flaş bir iddia ortaya atıldı. 31 yaşındaki defans oyuncusunun, önceki gün Fenerbahçe'li yöneticiler ile Taksim'de ünlü bir otelin restoranında bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptığı ileri sürüldü. Ancak sarı-lacivertli yetkililer bu bilgiyi doğrulamadı. (Fotomaç)

        8

        Trabzonspor’un eski futbolcusu Carl Medjani, İspanya’da değere bindi. Geçen sezon Monaco’dan üç yıllık kontratla gelen, ancak maaşındaki aksamaları gerekçe göstererek bedelsiz ayrılan Cezayirli futbolcu, yeni takımı Levante’de başarılı bir performansa imza attı. Carl Medjani’nin, Levante lige tutunduğu takdirde kalmayı kabul edebileceği, aksi takdirde yoluna bir başka İspanyol ekibinde devam etme ihtimalinin fazla olduğu ifade edildi. (Skorer)

        9

        Galatasaray'ın Barcelona’nın sezon sonunda gönderme kararı aldığı Brezilyalı oyuncuya talip olduğu bildirildi. Adriano düşünmek için zaman istedi. (Fotomaç)

        10

        Siyah-beyazlıların bu sezon çok fazla forma şansı bulamasa da Avrupa'da önemli bir piyasası bulunan gurbetçi oyuncusu Tolgay Arslan'a, Serie A takımlarından Napoli talip oldu. Jorginho'ya alternatif aradığı bildirilen ve Gent'ten Sven Kums'u isteyen İtalyan ekibinin ilk alternatifinin ise Beşiktaşlı Tolgay olduğu iddia edildi. (Fotomaç)

        11

        F.Bahçe derbisinden sonra 6 futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim operasyona devam edecek. Takımda gelecek sezon kadroda Onur, Muhammet Demir, Güray, Mehmet, Aytaç ve Okay başta olmak üzere bazı genç isimlerin olacağı, bu oyuncuların dışındakilerle yolların ayrılacağı öğrenildi. Ayrıca Osmanlıspor'dan Uğur Demirok'un yeniden takıma döneceği ve Akakpo'nun da bonservisinin 1461 Trabzon'dan alınacağı ifade edildi. (Fotomaç)

        12

        Gelecek sezona Balasz Dzsudszak ile devam etmeyecek olan Bursaspor'un sürpriz bir isimle temas kurduğu iddia edildi. Yeşil-beyazlı ekibin Sampdoria'nın da gündeminde olan Dinamo Bükreş'in 26 yaşındaki başarılı sol açığı Valentin Lazar'la ilgilendiği iddia edildi. Oyuncu için Bursaspor'un 750 bin euro'luk bir teklif bile hazırladığı belirtildi. (Fotospor)

        13

        West Ham’ın bonservisini almak istemediği Nijeryalı yıldıza Real Sociedad talip oldu. Bazı Çin ve Arap takımları da Emenike’yi listelerine dahil etti... F.Bahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin yapılacağı ifade edildi. (Fotomaç)

        14

        Beşiktaş'ta Denys Boyko şaşkınlığı yaşanıyor. Dnipro'nun UEFA Avrupa Ligi'nde final oynadığı günden bu yana Evgen Konoplyanka ve Boyko'yu defalarca canlı olarak izleyen, Ukraynalı kaleci için "Alabilirsek 5-6 yıl kaleci sıkıntısı çekmeyiz" diyen Başkan Fikret Orman gelinen ortam karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Boyko'nun menajeri aracılığıyla takımdan ayrılmak için başvurması ve teknik direktör Güneş'e de, "Ben Ukrayna Milli Takımının kalecisiyim, buraya yedek kalmak için gelmedim" sözleriyle rest çekmesi üzerine Başkan Orman da Boyko'nun bu isteksizliği üzerine izin vermek zorunda kaldı. (Fotomaç)

        15

        Bordo-mavililer ile kiralık sözleşmesi Mayıs ayı sonu itibariyle sona erecek olan Marko Marin kadro dışı bırakılmasından sonra menajerini şehre çağırdı. Sakat olduğu yönünde rapor alan Alman oyuncunun menajeri, Başkan Muharrem Usta ile görüşerek oyuncusunun şehirden ayrılmak istediğini iletti. (Fotospor)

        16

        Başkan Muharrem Usta, takımın içinde bulunduğu durumu değerlendirmek için teknik direktörlerden Tolunay Kafkas ile görüştü. Kafkas, Usta'ya takımın çok büyük bir bölümünün değişmesi gerektiğini söyledi ve mevcut kadro ile bir iskelet kurmanın zor olduğuna vurgu yaptı. (Fotomaç)

        17

        Trabzonspor'da teknik direktörlük konusunda ismi ön plana çıkan ve yönetimle görüşen Ersun Yanal'dan şok bir cevap geldi. Yanal, kendisine görev teklif edildiğinde ilk planda alacağını gündeme getirdi ve "Önce paramı verin. Ondan sonra bu konuları konuşalım" ifadelerini kullandı. (TrabzonAjans)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ