Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Alman pastası Mario Gomez! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş’ın Türk futboluna armağanı olan Mario Gomez ne kadar doğru bir transfer olduğunu her hafta yaptıklarıyla tekrar tekrar ispatlamaya devam ediyor. Kayseri önünde de yıldızını parlatan Alman golcü Sosa’nın müthiş ortasına yaptığı uçarak kafa vuruşuyla ağları sarsmayı başardı.

        Daha sonra Oğuzhan’a bir de asist yapan Gomez, böylece maça damgasını vurdu. Bu sezon ligdeki gol sayısını 24’e çıkaran Mario, 5 gol 2 asistle son 4 maçta 7 gole doğrudan katkı yaptı.

        Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Alman oyuncu şu ifadeleri kullandı:

        ‘ARTIK ATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

        “Yüksek bir motivasyonla ve sert bir şekilde başladık. Defansta da hata yapmadık. Rakip, maç boyunca yalnızca birkaç pozisyon yakalayabildi. Güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Penaltıda kendime güveniyordum. Özgüvenim yerindeydi ancak sanırım gereğinden sert vurdum ve top dışarı çıktı. Galiba bu kaçırdığım son penaltı olacak. Bundan sonra penaltı kullanmayabilirim çünkü takımı son haftalarda riske atmak istemiyorum.”

        5 FARKLI İSME 5 ASİST

        Kayseri önünde 1 gol atmasının yanı sıra bir de gol attıran Mario Gomez, asist sayısını da 5’e çıkardı. Alman oyuncunun bu sezon ligdeki beş asistin tamamını farklı isimlere yapması dikkat çekti. Mario Gomez; Rhodolfo, Sosa, Gökhan Töre, Cenk Tosun ve Oğuzhan’a gol attırdı.

        FEYYAZ UÇAR’A 4 VAR

        Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla ligde 24 gol atan Mario Gomez, 1989-90 sezonundan beri bir sezonda en çok lig golü atan Beşiktaşlı oyuncu oldu. Süper Mario, 1989-90 sezonunda 28 golle gol kralı olan Feyyaz Uçar’a da bir adım daha yaklaşmış oldu.

        PENALTI KABUSU

        Bu sezon penaltı şanssızlığı yaşayan Mario Gomez, dün yine şeytanın bacağını kıramadı. Kazanılan penaltıda beyaz noktadan topu dışarı vuran Alman oyuncu bu sezonki 3. penaltısından yararlanamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ