Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (01.05.2016) - Futbol Haberleri
        1

        Sezon başında İspanya’nın Real Sociedad takımına satın alma opsiyonuyla kiralanan Bruma, gösterdiği performansla İspanyollar’ın gözüne giremeyince transferinden vazgeçildi. (Habertürk)

        2

        Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in "Yeni hocamızı çok yakında açıklayacağız" dediği ve teknik direktörlük koltuğuna en yakın aday olarak gösterilen Jorge Sampaoli, sarı-kırmızılı kulüple görüşmelerde son aşamaya geldiğini itiraf etti. (Fotomaç)

        3

        Trabzonspor'un gözden çıkardığı Luis Cavanda, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a haber gönderdi. (Akşam)

        4

        Denys Boyko’nun ayrılma ihtimali sebebiyle Beşitkaş yönetimin kaleci arayışlarına başladığı bildirildi. Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın ilk hedef olarak Lig 1'den Rennes’in kalecisi Benoit Costil’i gündemine aldığı iddia edildi. (Sporx)

        5

        Galatasaray yönetimi 20 yaşındaki golcüyü transfer etmek için düğmeye bastı. Lys Mousset için Fransa 2. Ligi'nde oynayan Le Havre'nin yöneticileriyle görüşülecek (Takvim)

        6

        Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Felix Magath'tan olumlu yanıt aldı. Muharrem Usta tecrübeli çalıştırıcıyla Almanya'da bir araya gelecek. (Akşam)

        7

        Transferde gelecek sezon için hemen düğmeye basan Fenerbahçe’de Feghouli konusunda haberler oldukça iyi. Menacerinin İstanbul’a geldiği Cezayirli oyuncu için yapılan görüşme son derece olumlu geçti. (Fanatik)

        8

        İnter’le anlaştıktan sonra G.Saray’dan eski öğrencisi Alex Telles’i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katan Mancini de Brezilyalı için olumsuz görüş belirtti. Kulübün ekonomik sıkıntılarına vurgu yapan İtalyan teknik adam, üstü kapalı olarak Telles’i satın alamayacaklarının sinyalini verdi. (Habertürk)

        9

        Lucescu ile yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Galatasaray Yönetimi, her ihtimale karşın alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta Lucien Favre’nin işini bitirmek için temaslarda bulunacak. (Fanatik)

        10

        Eskişehirspor’la yollarını ayırdıktan sonra Florya’da ev tutan Emre Güral’ın, Galatasaray’la el sıkıştığı ve tarafların kontrat imzalayacağı öğrenildi. (Fanatik)

        11

        İtalyanlar’ın, Caner’in, İnter’le anlaştığını yazması sonrasında sol beke takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, bu doğrultuda da Watford’un Yunan sol beki Holebas’ı listesine aldı. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ