Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Andre Castro: Osmanlıspor'a karşı elimizden geleni yapacağız - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / VOLKAN KÖSE

        Kasımpaşa’da bugün oynanacak Osmanlı maçı için tek düşünce var, o da sahadan galibiyetle ayrılmak.

        Lacivert-Beyazlıar’ın başarılı orta saha oyuncusu Andre Castro, Kayseri ve G.Saray’dan arka arkaya alınan mağlubiyetleri ve bugün oynanacak Osmanlı karşılaşmasını değerlendirdi.

        Tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş ve Akhisar’a karşı iki tane çok güzel galibiyet aldıktan sonra yüksek motivasyon ile Kayseri karşısına çıkmıştık, fakat şans bizimle değildi. Kötü oynamamıştık. Daha sonra G.Saray karşısına çıktık. Oradaki skor biraz aldatıcı olabilir. Çünkü oynadığımız futbolun karşılığı bu değildi” dedi. Ligin ilk yarısındaki gibi defans yapamadıklarının da altını çizen Castro, “Kolay gol yemek sadece defans oyuncularına yükleyebileceğiniz bir şey değil, takım olarak yapılan bir iş. Bazen şanssız goller de yiyoruz” diye konuştu. Avrupa şanslarını sonuna kadar zorlayacaklarını da belirten Castro “Osmanlı ile önem derecesi oldukça yüksek bir karşılaşma oynayacağımızın farkındayız. Eğer bu maçı kaybedersek üst sıraları zorlama şansımız oldukça azalacak, bu yüzden kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ