Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Günün transfer iddiaları (02.05.2016) - Galatasaray Haberleri
        1

        Ersan Adem Gülüm'ün satışı, Luiz Rhodolfo'nun sakatlığı sonrası zor duruma düşen Beşiktaş'ın, Bursaspor'dan Serdar Aziz'in transferinde sona geldiği iddia edildi.
        (Sabah)

        2

        Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Beşiktaş'taki performansıyla dikkat çeken Mario Gomez'in peşine düştü. (Sporx)

        3

        Caner Erkin’i renklerine bağlamaya hazırlanan İtalyan temsilcisi İnter, Telles’in opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor. Ancak Telles’in Avrupa’da her geçen gün başka bir talibi çıkıyor. Son olarak Wolfsburg’un Brezilyalı sol bek için devrede olduğu öğrenildi. Genç futbolcuyu satmayı planlayan Galatasaray Yönetimi, buradan alacağı bonservisi yine transfere harcamayı planlıyor.
        (Fanatik)

        4

        Galatasaray’daki 5. sezonunu geride bırakmaya hazırlanan Fernando Muslera kontratı olmasına rağmen sezon sonunda ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti. Taffarel ile birlikte G.Saray’daki misyonunu tamamladığını söyleyen ve kulübün de Avrupa cezası alması nedeniyle arayışlara giren Uruguaylı file bekçisi kararından geri adım attı.
        (Vatan)

        5

        Hamza Hamzaoğlu Bursaspor ile son 4 haftadır galip gelemiyor. Genç teknik adamın yeşil-beyazlı kulüpteki geleceği tartışılmaya başlandı. Hamzaoğlu’nun yakın çevresine ” Sadece taraftar değil, son haftalarda yöneticiler de yüzüme bile bakmıyor, sanırım önümüzdeki yıl benimle devam etmek istemiyorlar, zaten bu şartlarda başarılı olmak imkansız, devam etmemizin hiç bir anlamı yok’ diye dert yandığı öğrenildi. (Bursasporum.com)

        6

        Özellikle orta saha ve forvete takviye isteyen başarılı teknik adam Jorge Sampaoli, bu transferlerin yapılması halinde G.Saray’ı yeniden zirveye taşıyabileceğini kaydetti..
        (Fotomaç)

        7

        Fenerbahçe'nin, Vitor Pereira ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan ve sezon sonunda kontratı sona erecek olan Caner Erkin'in yerine isim arayışında olduğunu yazan İngiliz basını, sarı lacivertli ekibin transfer listesinde ilk sıraya Watford'da forma giyen Yunan sol bek Jose Holebas'ı aldığını iddia etti.
        (Fotomaç)

        8

        Arjantin Ligi takımlarından Defansa'da forma giyen Nicolas Stefanelli'nin menajeri Fox Sports Radio'ya yaptığı açıklamada 22 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'dan teklif aldığını iddia etti.
        (Fotospor)

        9

        Galatasaray'ın gündeminde olduğu konuşulan Mönchengladbachlı Havard Nordtveit'in Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United ile anlaştığı ortaya çıktı. (Sporx)

        10

        Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden ve hatta Florya’da ev tutan Emre Güral ile büyük ölçüde anlaşan Cim Bom, Avrupa'da Lys Mousset, Jordan Ayew, Moussa Dembele gibi genç yıldızları takibine aldı.
        (Fanatik)

        11

        Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan 6 futbolcu arasında yer alan Marko Marin’in menajeri Fali Ramadani, "Devre arasında Galatasaray resmi teklifte bulundu. Fakat başkan teklifi reddetti, çünkü Marko önemli bir futbolcuydu. Hatta Hannover de devre arasında kendisini almak istedi. Sezon sonunda bunu Chelsea ile görüşeceğiz" sözlerini kullandı.
        (Fotospor)

        12

        Oscar Cardozo’nun Trabzonspor'daki geleceği henüz belirsizliğini korurken, Portekiz basını Paraguaylı oyuncuya, Brezilya 1. Lig takımlarından teklif gittiği iddia edildi. (Fanatik)

        13

        Villarreal maçının kadrosunda Feghouli'ye yer verilmedi. Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu belirtilen oyuncunun, Valencia tesislerinden apar topar ayrılması dikkat çekti. (Milliyet)

        14

        Gaziantepspor'un Litvanyalı kalecisi Zydrunas Karcemarskas'ın önümüzdeki sezon için Antalyaspor'la anlaştığı öne sürüldü. (HTSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ