Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor UEFA'dan gelecek haberi bekliyor - Trabzonspor Haberleri

        Maddi anlamda zor günler geçiren bordo mavililer, UEFA heyetinin kararını beklemeye başladı. Süreci en hafif ceza ile atlatmayı arzulayan bordo mavili kulüp, transfer çalışmalarını da çıkacak olan kararın ardından şekillendirecek.

        Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, son bir görüşme yapmak üzere UEFA'dan davet beklediklerini belirtirken şunları söyledi:

        "UEFA'yla yaptığımız son görüşmenin ardından bize, bir defa daha bir araya geleceğimiz söylenmişti. Bu daveti bekliyoruz. Bu hafta ya da sonraki hafta muhtemelen karar açıklanır. Çıkacak kararın ardından gelecek sezon için çalışmalarımızı başlatacağız."

        TEKNİK DİREKTÖR İÇİN YURTDIŞI SEFERİ

        Bu arada gelecek sezon için teknik direktör arayışında olan Trabzonspor yönetimi, yurtdışına yöneldi. Özellikle Başkan Muharrem Usta ile Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın teknik direktör konusuyla yakından ilgilendiği bildirildi. Başkan Usta ile başkan yardımcısı Aydın'ın bugüne kadar Felix Magath, Besnik Hasi ve Armin Veh ile temas kurduğu öğrenildi.

        Yapılan görüşmelerde Trabzonspor'un içinde bulunduğu şartların, hedeflerinin ve beklentilerinin ele alındığı ifade edildi. Teknik direktör konusunda hata yapmak istemeyen yönetimin, görüşmelerin ardından değerlendirme toplantısı gerçekleştirip, son kararını vereceği öğrenildi.

        MALİ KAMPANYA TEKLİFİ

        Öte yandan yerel bir gazete, "Trabzonspor yönetimi borcundan korkmamalı. Haksızlığa sert tepki vermeli. Borcu varsa taraftar ödemeye hazırdır" teklifinde bulundu. Trabzonspor kongre üyesi ve iş adamı Bahattin Köroğlu, böyle bir kampanyanın desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek ilk adımı kendisinin atmaya hazır olduğunu ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ