Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mario Gomez'den açıklama bekleniyor - Beşiktaş Haberleri

        Sezon başı Fiorentina'dan kiralık olarak transfer edilen ve satın alma opsiyonu sadece 1000 Euro gibi sembolik bir rakam olan Gomez'in, sezon sonunda ayrılıp ayrılmayacağı hala merak edilen bir konu.

        Daha önce 21 Nisan olan karar verme süresini özel istekle 9 Mayıs'a kadar uzatan Gomez'in ayrılma kararı aldığı haberi, kritik Galatasaray maçı öncesi gündeme bomba gibi düştü.

        5 KULÜBÜN KISKACINDA

        Beşiktaş yönetimi Mario Gomez ile ilgili yeni bir gelişme olmadığını ve oyuncunun henüz bir karar bildirmediğini belirtirken,hem menajer hem de İtalya kaynaklı bilgiler ise Gomez'in Türkiye de kalmayacağını bildirdiği yönünde.

        Golcü oyuncuyu takımda kalması yönünde ikna etmeye çalışan yönetim, O'nu İngiltere'ye götürmek isteyen menajerler, ve İtalya'ya dönmese bile kendisini satarak yüksek bir bonservis bedeli kazanmak isteyen Fiorentina arasında gidip gelen Gomez'in durumu karmaşa halini almış durumda.

        İngiltere'den M.United ve M.City'nin Gomez için yarıştığı ve 20 milyon Euro'ya varan tekliflerle Fiorentina ile görüşmeler halinde oldukları yabancı basından gelen bilgiler arasında.Bunun yanısıra Alman ekibi Wolfsburg'ta Gomez'i transafer etmek isteyen bir başka takım olarak son günlerde ortaya çıktı.

        SON DURUMU GOMEZ AÇIKLAYACAK

        Tüm bu gelişmelere karşın hiç bir şey yokmuş gibi oynayan ve gollerini atmaya devam eden Alman Panzerinin resmi bir açıklama yapmadığı sürece transfer haberlerinin manşetinde yer almaya devam edeceği de bir gerçek.

        Hakkında çıkan haberler sonrasında yaratılmaya çalışılan kaos ortamından oldukça rahatsız olan Mario Gomez'in gün içinde resmi olarak açıklama yapıp "Geleceğim ile ilgili kararı henüz vermedim. Sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayım" demesi bekleniyor.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ