Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Giresunspor 40 yıllık hasreti bitirmek istiyor - Futbol Haberleri

        Ligde 49 puanla 5. sırada yer alan Giresun temsilcisinin başkanı Bozbağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, play-off için kalan 2 haftada bir galibiyetin kendilerine yeteceğini ifade etti.

        Giresunspor'un kamuoyunu şaşırtacak bir konuma geldiğini belirten Bozbağ, "Kulübün hem borcunu azaltması hem de ligde kendisinden daha fazla bütçeye sahip takımların üzerinde olması güzel." dedi.

        Bu gidişatı devam ettireceklerine inandığını kaydeden Bozbağ, "Bu kulübün Süper Lig için 40 yıllık bir özlemi var. Buna çok yaklaştık, en azından bunu yakalama fırsatı yakaladık. Diğer takımlar nasıl savaşıyorsa Giresunspor da savaşacaktır." ifadelerini kullandı.

        Giresunspor'un Süper Lig'e yükselmesinin, kente çok şey katacağını anlatan Bozbağ, "Çıkamazsa da sonu olmaz. Giresunspor'un eski günleri artık bitti, artık bir mali yapı oluştu. Giresunspor'a gelen bundan sonra sigorta ve vergi borcu yapamayacak. Kulübü doğru yönetirseniz bu kulüp bugün çıkmazsa yarın, yarın çıkmazsa da öbür gün mutlaka Süper Lig'e çıkar. Yeter ki doğru yönetilsin." şeklinde konuştu.

        Bozbağ, futbolda şike davasıyla ilgili sürece müdahil olup olmayacakları yönündeki soruya verdiği cevapta, kararın ardından maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını belirtti.

        Öte yandan Giresunspor, o zamanki adı 1. Lig olan Süper Lig'de en son 1976-1977 sezonunda mücadele etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ