Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Metin Albayrak: Mario Gomez konusunda endişemiz yok - Beşiktaş Haberleri

        Alman yıldızın Beşiktaş'ta mutlu olduğunu vurgulayan Albayrak, "Mario Beşiktaş'ı seviyor, burada mutlu ve tabii ki biz de onunla mutluyuz. Mario iyi bir çocuk, iyi karakterli ve sevilen biri. Arkadaşları onu seviyor ve soyunma odasında önemli bir isim" dedi.

        "PROBLEM OLACAĞINI SANMIYORUM"

        Golcü ismin takımda kalacağı konusunda bir endişeleri olmadığını belirten yönetici, "Sözleşme konusunu sezon sonunda konuşacağız. Sezonun bitmesine 3 maç var, bunlar bitince konuşacağız. Şampiyonluğa odaklandık ve bu 3 maç bizim için çok önemli ki, bu maçlardan biri de Galatasaray ile oynayacağımız derbi. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitme bileti alıp, almamamız belli olunca görüşeceğiz. Problem olacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

        Fiorentina ile Beşiktaş'ın arasında iyi bir iletişim olduğunu kaydeden idareci, "Beşiktaş büyük bir kulüp, bu yüzden oyuncuyu kaybetmekle ilgili bir sıkıntımız yok. Fiorentina'da iyi arkadaşlarımız var, geçen aylarda güzel bir ilişki kurduk. İki kulüp sürekli konuşuyordu ve bir problem gözükmedi. Fiorentina ile bozulmayacak bir iletişimimiz var" diye konuştu.

        Bu sezon Beşiktaş'ta parlayan 30 yaşındaki forvet, 39 mücadelede 26 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ