Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Cihat Arslan: "Bütün ligi ilgilendiren maç" - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, 8 Mayıs Pazar günü Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "Bütün ligi ilgilendiren bir karşılaşma. Hem bizim için hemde Kayserispor için önemli bir maç. Biz yine şehrimizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacağız. Ligi ilk altıda bitirmek gibi bir düşüncemiz var. Bu yüzden kazanmak istiyoruz." dedi.

        Akhisar Belediyespor'un yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Arslan, ligin bitimine 3 maç kaldığı ve zorlu bir periyoda girdiklerini söyledi.

        Ligin 32. haftasında Kayserispor ile yapacakları maçın çok önemli olduğuna dikkati çeken Cihat Arslan, şöyle konuştu:

        "Kayserispor maçı her iki taraf açısından da zorlu bir karşılaşma olacak. Ligi ilgilendiren bir maç. Bizim de ilk altıda ligi bitirmek gibi bir düşüncemiz var. Bu yüzden kazanmak istiyoruz. Bu maçtan sonra yine çok zorlu Galatasaray ve Osmanlıspor maçları bizleri bekliyor. Ligin sonuna kadar hedefi bitmeyen bir takım olduk. Bütün kritik maçlar bize denk geldi. İnşallah hepsinden yüzümüzün akıyla çıkarız."

        TRANSFERLER

        İç ve dış transfer ile ilgili soruları yanıtlayan Arslan, "Kayserispor maçı sonrası yönetime raporumuzu sunacağız. Ancak iç transferde önceliğimiz bu kadroyu korumak. Çünkü bu kadro büyük başarılara imza attı." diye konuştu.

        Merter Yüce'nin Bursaspor ile anlaştığına ilişkin haberlere değinen Arslan "Merter'in bizimle kalmasından yanayız. Ancak kendisi burada mutlu değilse ve gitmek istiyorsa buna saygı duyarız. Sonuç olarak kendisi profesyonel bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

        Akhisar Belediyespor, 2 günlük iznin ardından, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde hafta sonu oynayacakları Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

        Manisa ekibinde, antrenmana izinli olan Sami ile kaleci Lukac katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Merter Yüce ise takımdan ayrı çalıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ