Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Eray Birniçan, İlker Meral'in uydurduğu penaltı için bu yorumu yaptı: Görmeden çaldı - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa’nın Osmanlı ile berabere kaldığı maçta ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında forma giyen Eray Birniçan, ilerleyen süreçte daha çok süre almak istediğini söyledi.

        Başarılı bir oyun ortaya koyan 27 yaşındaki eldiven, “Uzun zamandır oynamıyordum ama hocamız böylesine önemli bir maçta bana şans verdi. Maçın başlarında uzun süredir oynamadığım için tedirginlik yaşadım ama bu kısa süre sonra geçti. Kendime güveniyorum ve maçta iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Elbette bazı hatalarım oluyor ama bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağıma inanıyorum” dedi.

        ‘POZİSYON TAM ÖNÜMDE OLDU’

        Ardından sözü hakem İlker Meral’e ve verdiği skandal penaltıya getiren Eray Birniçan, şu ifadeleri kullandı:

        “Penaltı pozisyonu tam benim önümde oldu. Top Webo’nun kafasından sonra Omeruo’nun kafasına çarptı. Daha sonra hakem penaltı düdüğünü çalınca çok şaşırdım. Alakası olmayan bir pozisyondan penaltı ile golü yedik. Ben görmeden bu düdüğü çaldığını düşünüyorum. Eğer görüp böyle bir pozisyonda penaltı çalabiliyorsa o zaman gözlerinde hakemlik yapmasını engelleyecek bir problem var demektir. Biz ne olursa olsun kalan 3 maçımızda elimizden geleni yapıp ligi istediğimiz şekilde tamamlayacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ