Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: "Volkan Babacan bizi ayakta tuttu" - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kalecileri Volkan Babacan'ın kurtarışlarıyla takımı ayakta tuttuğunu söyledi.

        Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'yi 2 - 1'le geçen Medipol Başakşyehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün oyunun özellikle iki taraf adına da rakibin kenarları oyunu belirliyordu. Fenerbahçe'de bunları analiz ettik. Aynı zamanda bizim için de kenar oyuncularımızın oyundaki aktifliği ve bununla ilgili planlarımız son derece önemliydi. Bu ligin düşen topu en fazla alan takımı birinci sırasında bizim takım ikinci takımı Fenerbahçe'ydi. Bugün genel olarak oyunu set oynayan ve bugün itibariyle rakibe baskıyla başlayan, rakibi uzun direkt oyuna teşvik eden ve düşen topu alan bir kimlikle sahaya çıktık. Oyunun başında golü bulabilirdik. Oyunun ilk yarısı itibariyle sahada doğru durduk. İkinci yarı itibariyle golleri bulduk. İlk yarı Volkan çok devrede değildi ama ikinci yarı itibariyle hem penaltı ondan sonra da net iki kurtarışıyla bizi sahada ayakta kalmamızı sağladı." ifadelerini kullandı.

        Abdullah Avcı, iki yıldır ligde dördüncülük pozisyonunda bulunduklarını hatırlatarak, "Bunun çok önemli ve değerli olduğunu düşünüyorum. Bir senenin mükafatını bugün itibariyle aldık oyuncularımı tebrik ediyorum rakibe de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

        Şampiyonluk yarışı veren takımların maçlarından önce -rakiplerin şampiyonluğa giden takımlara maçlarını vereceği- şeklinde söylentilerin dolaştığının hatırlatılması üzerine Abdullah Avcı, bu tür spekülasyonların futbolun gelişimini engellediğini söyledi.

        Abdullah Avcı, "Bunları konuştuğumuz sürece sporu ve bu oyunu geliştiremeyeceğiz. Sporcu ruhu sahaya çıktığın zaman her türlü kazanmak istersin. Bugün itibariyle bugün kazandık bu mutluluğu aldık. Bunlar çok sağlıklı şeyler değil, gelişimimizi engellediğini düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ