Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh'dan Vitor Pereira'ya sert tepki - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin Medipol Başakşehir’e 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışına adeta havlu atmasının ardından teknik direktör Vitor Pereira’ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

        Sarı Lacivertli taraftarlar, sosyal medya üzerinden Portekizli teknik adamı protesto ederken, ünlüler de bu tepki yağmuruna katılmaktan kaçınmıyor.

        Öyle ki; Kanal D’de uzun yıllardan bu yana yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh, bu tepkiler içinde en ağırlarından birini ortaya koydu. Fanatik Fenerbahçeli kişiliğiyle bilinen Çoruh, kişisel sosyal medya hesabından Pereira’ya ispanyolca ağır sözler söyledi. Çoruh’un söylediklerinin Türkçe anlamı ise “B.k yoluna git Pereira, cehenneme kadar yolun var” şeklindeydi.

        Namı diğer Mesut komiserin bu sözleri, kendisini takip edenler tarafından da destek gördü. Ünlü oyuncunun tweetleri dakikalar içerisinde yüzlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

        (AMKSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ