Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal, yeni yıldızlarını Türkiye'den seçecek - Futbol Haberleri

        Global ölçekte Kuveyt'ten ABD'ye 22 farklı ülkede futbol okulu olan İngiliz kulübü Arsenal, 23. okulunu İstanbul'da açıyor.

        Sektöre yatırım yapan Türk şirketi Futbol Union ile iş birliğine giden Arsenal Kulübü, futbol okullarının sayısını 24 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

        Avrupa yakasında Sütlüce'de yer alan Beyoğlu Stadı, Anadolu yakasında da Ümraniye'de bulunan Futbol Park Tesisleri'nde faaliyete geçecek Arsenal Futbol Okulu Türkiye bünyesinde bin öğrenciye eğitim verilecek.

        Arsenal Kulübü altyapısının profesyonel eğitmenleri, Türkiye'de tüm çalışmaları takip edecek. Arsenal'ın altyapı sistemi bire bir uygulanacak ve öğrencilere futbolun yanı sıra İngilizce eğitim desteği de sağlanacak. Belli dönemlerde İngiltere’de yapılacak kamplarda da yer alacak Türk öğrenciler, organize edilen turnuvalarda yeteneklerini sergileyebilecek.

        Futbol okuluyla ilgili her konu, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in yönetiminde ve takibinde olacak. Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil de gelecek günlerde okulu ziyaret ederek deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak.

        Kayıtların devam ettiği futbol okulunda eğitim, 28 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ