Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro Fenerbahçe'de kalmak istiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Fabiano Ribeiro ile Abdoulaye Ba, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu ve iki oyuncu da gelecek sezon sarı-lacivertli takımda kalmak istediklerini açıkladı.

        Fabiano, ayrılmak istediği yönündeki haberlerin gerçek olmadığını belirtirken; "Kazanırsak beraber kazanıyoruz, kaybedersek beraber kaybediyoruz. Bir karşılaşma var önümüzde, onu da kazanmak istiyoruz. Bu benim elimde olan bir karar değil. Buradan gitmek istediğim yönünde haberler çıktı, ama doğru değil. Benim isteğim burada kalmak. Karar başkanımızın. O ne karar verirse, o olacak" dedi.

        Ba ise, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu vurguladı ve; "Ben burada mutluyum ve kafamdaki düşünce burada kalmak. Bu tamamen benim elimde değil, bu kulübümüzün vereceği bir karar. Kulübümüzün beklentileriyle ilgili bir karar. Ama ben burada mutluyum. Ben burada kupalar kazanmaya ve yardımcı olmaya geldim. Çok istediğimiz bir hedefi başaramadık. Benim tek düşüncem, önümüzdeki kupayı bu camiaya kazandırabilmek. Onun için uğraşacağım. Benim için önemli olan Fenerbahçe seviyesinde olabilmek ve işimi yapmak" ifadelerini kullandı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ