Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (19.05.2016) - Futbol Haberleri
        1

        BRUNO ALVES PORTO'YA İMZA ATIYOR
        Yılda 2.5 milyon Euro kazandığı Fenerbahçe'nin sözleşme uzatma teklifini reddettiği kaydedilen Bruno Alves'in, 1 milyon Euro maaşa Porto'ya imza atacağı belirtildi. (Sporx)

        2

        BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY'A EMRE GÜRAL ÇALIMI
        Şampiyon Beşiktaş, transferde agresif gidiyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül için pusuda olan Siyah-Beyazlılar, daha önce Galatasaray'la el sıkışan Emre Güral'a da ön protokol imzalattı. (Fanatik)

        3

        GALATASARAY'IN İLK TRANSFERİ EMRAH BAŞSAN
        Galatasaray, Antalyaspor'la sözleşmesi sona erecek Emrah Başsan ile prensip anlaşmasına vardı. (Fotomaç)

        4

        BEŞİKTAŞ'TA ROBBEN HAREKATI SÜRÜYOR
        Beşiktaş yönetimi, lig şampiyonluğu sonrasında ağırlığı transfere verdi. Yönetici Erdal Torunoğulları’nın, kulübün 1 numaralı hedefi Arjen Robben’le Bayern Münih’in cumartesi günkü Almanya Kupası final maçından sonra tekrar masaya oturacağı bildirildi. (Fanatik)

        5

        FENERBAHÇE'DE SAMPAOLI SÜRPRİZİ
        Teknik direktör Vitor Pereira ile devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe için İtalya'dan şok bir iddia geldi. Mediaset Premium kanalı, sarı-lacivertli kulübün Lazio ile görüşme halinde olan için devreye girdiğini duyurdu. Haberde, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adama yıllık 2.6 milyon euro önerdiği belirtilirken, Lazio'nun bu teklif karşısında Sampaoli'yi Türk ekibine kaptırabileceği uyarısı yapıldı. (Fotomaç)

        6

        TRABZON'DA DEV OPERASYON
        Trabzonspor'da gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı. Yönetim Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Salih Dursun'un yanı sıra Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor. Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da tekliflerin değerlendirileceği öğrenilirken, yılda 2 milyon 500 bin Euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak. (Fotomaç)

        7

        BEŞİKTAŞ, MANOEL MESSIAS'I BİTİRİYOR
        Beşiktaş Manoel Messias’ı bitiriyor. Sezonu şampiyon tamamlayan siyah-beyazlılar bir taraftanda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cruzeiro forması giyen Manoel Messias için girişimler hızlandı. (Sporcope)

        8

        G.SARAY'IN ALTERNATİF'İ ROBERTO MARTINEZ
        Galatasaray yana döne teknik direktör arıyor. Hergün listeye yeni bir isim giriyor... Abdullah Avcı ve Sinisa Mihajlovic ile görüşmeler devam ederken, Lucescu konusunda da kendisinden haber bekleniyor... Ancak Galatasaray yine de boş durmuyor. Galatasaray'da bu defa Cenk Ergün'ün, İspanyol teknik adam Roberto Martinez ile temas kurduğu ortaya çıktı. (Fotospor)

        9

        FIRTINA, OKOITE'Yİ BİTİRDİ
        Trabzonspor yönetimi aradığı Jaja'yı Bundesliga 2'de buldu... Geçen sezonu kiralık olarak 1860 Münih'te geçiren Avusturya Wien'li Rubin Okotie'yle prensip anlaşmasına varıldı. Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki forvet ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı iddia edildi. (Fotomaç)

        10

        CANER ERKİN İÇİN GERİ SAYIM
        İtalyanlar'ın transfer haberleri ile ünlü gazetecisi Di Marzio, İnter ile anlaşan Caner Erkin'in 1-2 gün içinde İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı. İnter'in, tecrübeli oyuncuya yıllık 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önereceği, 400 bin Euro da imza parası vereceği iddia edildi. Bu arada Fenerbahçe'nin de Caner'e, "Pereira büyük ihtimalle gidecek. İmza için acele etme" mesajı yolladığı belirtiliyor. (Fotomaç)

        11

        ASLAN PAPY'NİN PEŞİNDE
        Gelecek sezonu kiralık 3 kilit oyuncuyla kurtarma amacında olan Galatasaray'ın defansı Papy Djilobodji ile güçlendirmek istediği ifade edildi. Geçen sezon Trabzonspor'a çok yaklaşan ama daha sonra Chelsea'yi tercih eden Senegalli sol stoper, Werder Bremen'e kiralanmıştı. 27 yaşındaki Papy'yi Galatasaray'ın bir yıllığına kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi. (Fotomaç)

        12

        EMENIKE'YE KARABÜK TALİP OLDU
        Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda tutulması planlanan Emenike'ye Süper Lig'e yükselen eski takımı Karabükspor talip oldu. West Ham'da oynayarak Premier Lig hayalini gerçekleştiren Emenike'nin de Karabük'e dönmeye hiç de soğuk bakmadığı bildirildi. (Fotospor)

        13

        MARCELO 3 YIL DAHA KARTAL
        Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezonun kadrosuna ilk transferi yaptı. Bonservisi Hannover 96'da olan Marcelo ile anlaşma sağlandı. Globo'ya konuşan Marcelo, ''3 yıl daha Beşiktaş'ta kalacağım. Başkanla anlaşmaya vardık'' dedi. (Fotospor)

        14

        TRABZONSPOR, EDIN VISCA'NIN PEŞİNDE
        Ersun Yanal imzayı attı, Fırtına’da transfer harekâtı başladı.. Bordo-Mavililer’in teknik patronu, listenin ilk sırasına ise Edin Visca’yı yazdı. Bosnalı yıldız için Sevilla, Başakşehir ile görüşürken, taraflar arasında pürüz çıktı. Devreye giren Trabzonspor, Visca’nın şartlarını sordu, Ersun hoca da başarılı kanat oyuncusuyla temas kurdu. (Fanatik)

        15

        DANIEL AGGER'DEN MESAJ VAR
        Fenerbahçe'nin anlaştığı belirtilen Danimarkalı stoper Daniel Agger, geleceği ile ilgili kararını kısa süre içinde vereceğini açıkladı. 31 yaşındaki oyuncu, Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Henüz bir sonuca varmadım ama kafamda bazı şeyler netleşmeye başladı" dedi. Agger'in menajeri Steffensen ise, "Bazı ilgi çekici teklifler var. Çok uzun bir zaman geçmeden Agger net kararını vermiş olacak" yorumunu yaptı. (Fotomaç)

        16

        GALATASARAY'DA ÖN LİBEROYA BAKAYOKO
        Ön libero sıkıntısını kiralama yoluyla çözmeyi planları arasına katan G.Saray'ın aklındaki ismin de Monaco'da beklentileri karşılayamayan Tiemoue Bakayoko olduğu bildirildi. Geçen sezon 8 milyon Euro'ya Rennes'den alınan fakat bu sezonda sadece 19 maçta forma bulabilen 21 yaşındaki Fildişi asıllı oyucu için kiralama görüşmelerinin bir süredir devam ettiği öğrenildi. (Fotomaç)

        17

        MEHMET TOPAL VE GÖKHAN GÖNÜL'E BOL BONUSLU TEKLİF
        Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a yönetimin önerdiği yeni sözleşmelerin içeriği belli oldu. İki oyuncuya, puan başına prim, şampiyonluk, gol, asist, Avrupa'da başarıya kadar uzanan, geniş çaplı bir performansa dayalı sözleşme teklif edildiği öğrenildi. Topal ve Gönül'ün düşünmek için süre istediği ancak teklifleri kabul etmeye yakın oldukları dile getiriliyor. (Fotomaç)

        18

        BURSASPOR'DAN SEMİH KAYA BOMBASI
        Galatasaray’da bu sezon beklentilerin uzağında kalan ve yalnızca 21 Süper Lig maçına çıkabilen Semih Kaya’ya Bursaspor talip oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun takımında görmek istediği oyuncu için Timsah, Aslan’ın kapısını çalacak! (Fanatik)

        19

        MOURINHO İÇİN YOLLAR TÜRKİYE'YE ÇIKIYOR
        Birçok otorite tarafından dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başına geçmesi hayal gibi görünüyor olabilir. Ancak Manchester United ve PSG dışında talibi olmayan Portekizli teknik adam için Sarı-Lacivertliler tüm şartları zorlayacak. Evet, Mourinho’nun yeni sezonda Kadıköy’de olması çok zor bir intimal ancak imkansız da değil! (Fanatik)

        20

        TRABZON'DA 13 YOLCU
        Trabzonspor yönetimi Douglas, Mustafa Yumlu, Musa Nizam, Yatabare, Cavanda, Salih Dursun, Jose Bosingwa, Fatih Atik, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, Oscar Cardozo ve Ndoye'nin de bulunduğu tam 13 futbolcu ile yollarını ayırmayı planlıyor. (Fotospor)

        21

        LUCESCU'YU FENERBAHÇE DE İSTİYOR
        Mircea Lucescu'nun menajeri Arkady Zaporozhanu, Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe'den de teklif aldıklarını söyledi. Zaporozhanu, "Türkler tam anlamıyla Lucescu'nun boğazına yapıştı. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif var. Benim fikrim, Lucescu'nun burada devam etmesi. Mircea'nın Türkiye'ye gitme eğilimi var, Türkiye'yi beğeniyor" diye konuştu. Zenit ile bir görüşme yaptıklarını da söyleyen Zaporozhanu, "Zenit ile ön görüşme yaptık, ancak Lucescu, Zenit ile sözleşme imzalamaya yakın demek yanlış olur. Şimdi Ukrayna Kupası finalini bekliyoruz, sonrasında karar vereceğiz" dedi. (Fotomaç)

        22

        AATIF BURSASPOR YOLUNDA
        Sivasspor'un küme düşmesi halinde takımdan ayrılmayı planlayan Aatif Chahechouhe'nin Bursaspor'a sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

        23

        VITOR PEREIRA O TAKIMA 'EVET' DEDİ
        Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Pekin'in Beijing Guoan takımından teklif alan Vitor Pereira, 3.5 milyon Euro'ya 'evet' dedi. Pereira'nın seçilme nedeninin ise takımda bulunan Brezilyalılar olduğu bildirildi. (Fotospor)

        24

        BURAK YILMAZ - CARDOZO TAKASI İDDİASI
        Sakatlığı yüzünden büyük sıkıntı içinde bulunan Burak Yılmaz'ın Oscar Cardozo takası ile Trabzonspor'a döneceği iddia edildi. Bilindiği üzere "feda" dönemine girecek olan Trabzonspor'da Oscar Cardozo ile yolların ayrılması planlanıyor. (Fotospor)

        25

        MEHMET EKİCİ İÇİN RET
        Bundesliga ekiplerinden Augsburg'un menajerler aracılığı ile Mehmet Ekici'nin durumunu sorguladıkları ancak Trabzonspor yönetiminin cevabının ise olumsuz yönde olduğu belirtildi. (Fotomaç)

        26

        NANI'DEN VEDA SİNYALİ
        Luis Nani için Everton iddiaları ciddiyet kazanıyor. Portekizli oyuncu özel arabası ve özel yapım motorundan sonra, 'uzay mekiğim' dediği özel rejenerasyon aletini de Liverpool'da tuttuğu yeni evine gönderdi. Everton'ın, Nani'yi sözleşmesinde yazan 8 milyon euro'ya serbest kalır maddesini işleterek renklerine bağlayacağı belirtildi. Nani'ye Çin'den de çok ciddi teklifler gelmişti. (Fotomaç)

        27

        RİZESPOR'DAN BUCA HAREKATI
        Çaykur Rizespor, devre arasında almak için temaslarda bulunduğu Bucasporlu genç futbolcular Barış Tenşi ve Furkan Yıldırım için yeniden harekete geçti. (Fanatik)

        28

        MEHMET TOPAL'A GALATASARAY VE SEVILLA KANCASI
        30 Mayıs'a kadar Fenerbahçe'ye süre tanıyan Mehmet Topal konusunda hem Sevilla hem de Galatasaray oldukça istekli. (Fotospor)

        29

        ERSUN YANAL, EGEMEN KORKMAZ'I GETİRİYOR
        Trabzonspor'da göreve başlayan Ersun Yanal eski öğrencisi Egemen Korkmaz'la el sıkıştı. hemen hemen her bölgeye transfer düşünen Ersun Yanal, ilk olarak saha içinde ve saha dışında kavgaların bitmediği bordo-mavili takıma ağabeylik yapacak tecrübeli isimlere yöneldi. FC Will 1900 forması giyen Egemen Korkmaz ile görüşen Ersun Yanal 33 yaşındaki futbolcudan olumlu yanıt aldı. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Egemen'in İsviçre ekibinden ayrılmak istediği ve menajeriyle bonservisini alması için bir görüşme yaptığı öğrenildi. (Haber7)

        30

        OĞUZHAN İÇİN 13 MİLYON EURO'YA RET
        Mario Gomez ile büyük oranda anlaşma sağlayan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un bonservis bedelini belirledi. Sezon başında Lazio'nun 9 milyon Euro'luk transfer teklifini reddeden yönetim, EURO2016 öncesinde hem İtalya hem de İspanya'dan gelen 13 milyon Euro'luk teklifi reddetti ve milli futbolcunun bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak belirledi. (Sporx)