Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Trabzonspor: 0 - Kasımpaşa: 6 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri
        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Süper Lig'in son hafta maçında Kasımpaşa, deplasmanda Trabzonspor'u 6-0 mağlup etti. Geçen hafta Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Karadeniz ekibi iki haftada kalesinde toplam 13 gol gördü.

        Mücadelede goller 13 ve 40'da Eren Derdiyok, 33'de Del Valle, 83'de Oscar Scarione, 85'de Adem Büyük ve 89'da Titi'den geldi.

        Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 50'ye çıkararak ligi 7. sırada tamamlarken Trabzonspor 40 puanla 12. sırada ligi kaldı.

        TRABZONSPOR: 0 - KASIMPAŞA: 6

        STAT: Hüseyin Avni Aker

        HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Engin Erdem, Serkan Olguncan

        TRABZONSPOR: Esteban (Dk. 78 Yavuz Aygün), Semih Karadeniz, Aykut Demir, Mehmet Yeşil (Dk. 46 Savaş Çakır), Musa Nizam, Akakpo, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Aytaç Kara, Melih Kabasakal (Dk. 71 Yağızcan Erdem), Muhammet Beşir

        KASIMPAŞA: Eray Birniçan, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Hakan Arslan, Castro (Dk. 77 Pavelka), Scarione, Del Valle (Dk. 86 Abdullah Durak), Adem Büyük, Eren Derdiyok (Dk. 84 Tunay Torun)

        GOLLER: Dk. 13 ve 40 Eren Derdiyok, Dk. 33 Del Valle, Dk. 83 Scarione, Dk. 85 Adem Büyük, Dk. 89 Titi (Kasımpaşa)

        SARI KARTLAR: Dk. 8 Mehmet Yeşil, Dk. 67 Aytaç Kara (Trabzonspor) Dk. 57 Eren Derdiyok, Dk. 63 Hakan Arslan (Kasımpaşa)

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        14. dakikada Veigneau'nun sol taraftan kullandığı taç atışında savunmada Mehmet Yeşil'in müdahale edemediği topu göğsüyle kontrol eden Eren Derdiyok, düzgün bir vuruşla kaleci Esteban'ın solundan filelere gönderdi: 0-1

        22. dakikada yakın mesafeden Scarione'nin yerden şutunda kaleci Esteban, güçlükle meşin yuvarlağı kornere çeldi.

        29. dakikada Del Valle'nin soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Omeruo'nun kafa şutunda, top yan direkten döndü. Daha sonra topu savunma kontrol ederek tehlikeyi önledi.

        33. dakikada Adem Büyük'ün sağ taraftan yerden ortasında, savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Del Valle filelere gönderdi: 0-2

        38. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ceza alanı dışından sert şutunda, top direğin az farkla üzerinden auta çıktı.

        40. dakikada rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına giren Eren Derdiyok, sert bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 0-3

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        62. dakikada ceza alanına giren Castro'nun şutunda, kaleci Esteban yatarak tehlikeyi önledi.

        83. dakikada Kasımpaşa, dördüncü golü buldu. Hakan Arslan'ın uzun pasında, savunmanın arkasında topla buluşan Scarione, meşin yuvarlağı karşı karşıya kaldığı kaleci Yavuz Aygün'ün sağından filelere gönderdi: 0-4.

        85. dakikada Kasımpaşa, skoru 5-0 yaptı. Tunay Torun'un ara pasında savunmanın arkasında topla buluşan Adem Büyük, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-5.

        89. dakikada Kasımpaşa farkı 6'ya yükseltti. Tunay Torun'un soldan kullandığı köşe vuruşunda, Omeruo'nun kafa ile dokunduğu topu Titi, çizgi önünden filelere yolladı: 0-6.

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa'yı eksik kadrosuyla konuk eden Trabzonspor'da, ilk 11'de 5 genç oyuncu sahaya çıktı.

        Teknik direktör Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından altyapı antrenörü Taner Yılmaz tarafından hafta içi hazırlıklarını gerçekleştiren bordo-mavili takımda Semih Karadeniz, Melih Kabasakal, Muhammet Beşir, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Yeşil, Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynadı.

        Yedeklerin tamamı da Yavuz Aygün, Cafer Tosun, Savaş Çakır, Mert Yıldırım, Yağızcan Erdem, Denizhan Deniz, Abdülkadir Ömür olmak üzere altyapı oyuncularından oluştu. Böylece 18 kişilik maç kadrosunda 12 genç oyuncu yer aldı.

        Trabzonspor’da kart cezalıları Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Cardozo ve Salih Dursun ile sakatlıkları bulunan Ramazan Övüç, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Güray Vural ve Muhammet Demir, Kasımpaşa maçında görev almadı. Bordo-mavililerde izinli olan Onur Recep Kıvrak, Bosingwa ve Erkan Zengin de kadroda yer almayan diğer oyuncular oldu. Özer Hurmacı, Marin, Fatih Atik ve Sefa Yılmaz'ın ise performansları nedeniyle takımdan ayrı çalışmaları kararı alınmıştı.

        Trabzonspor’da kaptanlar Onur Recep Kıvrak, Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı ve Yusuf Erdoğan'ın olmayışı nedeniyle Aykut Demir kaptanlık pazubandı takan isim oldu.

        SEYİRCİSİZ MAÇ

        Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 4 maç sahasında seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, karşılaşmada taraftar desteğinden yararlanamadı.

        Çaykur Rizespor maçının ardından Kasımpaşa karşısında da seyircisiz oynayan Karadeniz ekibi, gelecek sezon sahasındaki ilk iki maçın ardından cezasını tamamlamış olacak.

        YANAL KOLLARI SIVADI

        Gelecek sezon planlaması doğrultusunda ilk olarak teknik direktörünü belirleyen Trabzonspor, Ersun Yanal ile 2 yıllık anlaşma sağlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

        Bordo-mavililerde oyuncu izleme ekibi ile bir araya gelen teknik direktör Ersun Yanal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın ise sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ