Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (20.05.2016) - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ, JUAN JESUS'U ALIYOR
        Teknik direktör Şenol Güneş’in, “Savunmaya takviye şart” sözleri üzerine harekete geçen yönetim, menajerlerin önerisiyle İnter’in Brezilyalı stoperini gündeme aldı. İtalyanlar kapıyı 7 milyon Euro’dan açtı, pazarlıklar sürüyor. (Fanatik)

        2

        FENERBAHÇE'YE MOURINHO İDDİASI
        Fenerbahçe'nin adı son günlerde Jose Mourinho ile anılıyor. İşin ciddiyeti, Portekizli ünlü hocanın F.Bahçe için 'bahis tahtasına' girmesiyle arttı. Mourinho'nun F.Bahçe'ye gelmesine 11/4 oran biçildi. Mourinho için en güçlü ihtimal ManU gösteriliyor. (Fotomaç)

        3

        GALATASARAY'IN GÖZÜ FATİH TERİM'DE
        Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Lucescu'dan haber beklerken, Fatih Terim'le de Avrupa Şampiyonası sonrası görüşecek. Terim, 'bekleyin' derse ibrenin Fatih Terim'e dönebileceği ifade edildi. (Fotomaç)

        4

        TRABZON'A SENEGALLİ SOL BEK
        Fransız basını, Trabzonspor’da yeni göreve getirilen teknik direktör Ersun Yanal’ın Rennes’de forma giyen savunmacı Cheikh M’Bengue ile yakından ilgilendiğini iddia etti. (Fanatik)

        5

        BEŞİKTAŞ'TAN GOMEZ'E VETO
        Mario Gomez, yönetimle bu ay sonunda yapacağı görüşmeyi erteleme talebinde bulundu ve “Kararı Euro 2016’dan sonra verelim” dedi. Yönetim ise Alman yıldızın bu isteğine sıcak bakmadı. (Fanatik)

        6

        FEGHOULI BİTTİ GİBİ
        Fenerbahçe, uzun süredir peşinde koştuğu Feghouli ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Cezayirli kanat oyuncusuna bonservis ödemeyecek Fenerbahçe, 1 Temmuz’da futbolcuyu açıklayacak. Feghouli, Valencia’da bu sezon 33 resmi maçta 5 gol, 4 asiste imza attı. (AMK)

        7

        OKOTIE TRABZON YOLUNDA
        Teknik direktörlük için Ersun Yanal'la anlaşan Trabzonspor, Austria Wien forması giyen Rubin Okotie'yi kadrosuna katmaya yakın. Karadeniz ekibi, sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Okotie ile prensip anlaşmasına vardı. (Vatan)

        8

        EMRE GÜRAL, ŞENOL GÜNEŞ'E BAĞLI
        Beşiktaş, Emre Güral konusunda Galatasaray’a çalım atmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde olan yıldız forvet ile temas kuran yöneticilerin ön protokol dahi yaptığı öğrenildi. Emre’ye yıllık 900 bin Euro maaş teklif eden Kartal'da son kararı Şenol Güneş verecek. (Fanatik)

        9

        TRABZON'UN GÖZÜ VISCA'DA
        Ersun Yanal imzayı attı, Trabzonspor'da transfer harekâtı başladı... Bordo-Mavililer’in teknik patronu, listenin ilk sırasına Edin Visca’yı yazdı. (Fanatik)

        10

        BEŞİKTAŞ VE G.SARAY'DAN M. TOPAL'A TEKLİF
        Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal'a Beşiktaş ve Galatasaray talip oldu. İki ekip de oyuncuya Fenerbahçe'nin yaptığı 1 milyon 750 bin Euro'luk tekliften fazlasını önerdi. Topal buna rağmen iki takımdan da 30 Mayıs'a kadar izin istedi. Topal'ın asıl amacının ise Fenerbahçe ile beklediği anlaşma olmazsa Sevilla'ya veya Premier Lig'den bir takıma gitmek olduğu öğrenildi. (Fotospor)

        11

        DOUGLAS'LA YOLLAR AYRILDI
        Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor’da takımdan gönderilen ilk isim Douglas oldu. Deneyimli teknik adamın gelecek sezon takımda istemediği oyuncuların başında gelen savunma oyuncusu Douglas Franco Teixeira’nın Portekiz ekibi Sporting Lizbon kulübüne satıldığı öğrenildi. (Fanatik)

        12

        EMRE MOR'DA RAKİP BORUSSIA DORTMUND
        Beşiktaş'ın transferinde büyük yol katettiği gurbetçi yıldız için Borussia Dortmund da devreye girdi. Emre’nin kulübü Nordsjaelland’ın 4-5 milyon Euro’luk bir rakam talep ettiği öğrenildi. (Fanatik)

        13

        YANAL'IN İLK TRANSFERİ NDIAYE
        Teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşan Trabzonspor, sezonun ilk transfer bombasını da patlatmak üzere... Bordo-Mavililerin, Osmanlıspor'un yıldızı Badou Ndiaye'yi kadrosuna katmak üzere olduğu belirtiliyor. (Fotospor)

        14

        FENERBAHÇE'DE KALEYE ADAYLAR MANDANDA VE OSPINA
        Volkan Demirel’in geçirdiği operasyon nedeniyle Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kaleye transfer yapacak. Yönetim, kaliteli bir ismi renklerine katmak için düğmeye bastı. Gündemdeki ilk oyuncu Marsilya’dan Steve Mandanda, ikincisi ise Arsenal'li David Ospina... Beşiktaş iki kalecinin transferi için de uzun süre uğraşmıştı. (AMK)

        15

        "EGEMEN Mİ YOK ARTIK"
        Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın Egemen Korkmaz'ı istediği yönündeki haberler Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın tarafından yalanlandı. Nevzat Aydın haberi paylaşan bir taraftara, "Yok artık" yazarak bu transfer haberine tepki gösterdi. (Fotomaç)

        16

        NANI ÜLKESİNE DÖNÜYOR
        Fenerbahçe'de sezon başından beri bir türlü kendisinden beklenen oyunu sergileyemeyen ve vatandaşı olan hocası Vitor Pereira ile sorunlar yaşayan Nani, ülkesi Portekiz’e gidiyor. Portekizli yıldızın Ferrari marka arabasını İstanbul’daki Ambarlı Gümrük Müdürlüğü’nden ülkesine gönderdiği belirtildi. (Sözcü)

        17

        BOYKO'NUN YERİNE KARCEMARSKAS
        Beşiktaş'ın, Ukraynalı file bekçisi yerine Gaziantepspor'dan ayrılmaya hazırlanan Karcemarskas'ı transfer etmek istediği iddia edildi.

        18

        MEHMET TOPAL FENERBAHÇE'DE KALIYOR
        Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın da sıkı takibinde olan Mehmet Topal, kariyerinin son bölümü için tercihini yaptı. (Fanatik)

        19

        OĞUZHAN'A SOCIEDAD KANCASI
        La Liga takımlarından Real Sociedad Beşiktaş’ın yıldızı Oğuzhan Özyakup’u transfer etmek istiyor. Beşiktaş’ın 14 milyon Euro (yaklaşık 47 milyon TL) istediği Oğuzhan için görüşmeler devam ediyor. (Sporcope)

        20

        İSMAİL KONUK BURSA YOLCUSU
        Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'da forma giyen İsmail Konuk'un Bursaspor'a transfer olacağı iddia edildi.

        21

        ANDERLECHT, İSMAİL KÖYBAŞI'NI İSTİYOR
        Belçika ekibi Anderlecht’in, İsmail Köybaşı’yla ilgilendiği ve transfer teklifi götürdüğü öğrenildi.

        22

        RAUL MEIRELES, PREMIER LİG'E GİDİYOR
        Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Raul Meireles, Sarı-Lacivertli kulüpten beklediği teklifi alamayınca Türkiye'ye veda etmeye karar verdi. Yıldız oyuncu bu sezon Premier Lig'de tutunmayı başaran Bournemouth ile her konuda anlaştı. (Haber7)

        23

        "ŞENOL GÜNEŞ, ÇAĞLAR'I ÇOK İSTEDİ"
        Alman Bundesliga 1 ekiplerinden Freiburg’la anlaşan Altınordulu Çağlar Söyüncü’nün temsilcisi Mustafa Doğru, “Beşiktaş, Freiburg’a imza atmamızı ve beklememizi istedi. Ama biz Avrupa’daki seçeneklerimizi kaçırmamak adına kararımızı verdik. Şenol Güneş Çağlar’ı çok istedi. Biz Çağlar’ın Bundesliga’da oynamasının çok daha iyi olacağını düşündük. Kararımız Avrupa’da devam etmesi yönünde oldu" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

        24

        BEŞİKTAŞ, SKRTEL'İ İSTEDİ
        Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skrtel'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Stars&Friends’in ortağı FIFA menajeri Mithat Halis, “Beşiktaş, Skrtel için teklifte bulundu, zaten istediklerini saklamıyorlar. Ama kime kısmet olur bilemem. Aradan Galatasaray ya da bir takım çıkıp, alabilir mi? Bilemem. Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor” dedi. (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ