Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Jan Olde Riekerink'ten Semih sürprizi - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sarı-Kırmızılı takımın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Ziraat Türkiye Kupası finalinde sürprize imze attı. Riekerink, bir süredir sakat olan ve yeni yeni takımla çalışmalara başlayan Semih Kaya’ya sağ bekte şans verdi.

        ARENA’DA DA SAĞDAYDI

        Bu bölgede devre arasında transfer edilen Martin Linnes ve tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu’nu düşünmeyen Riekerink, Milli Takım kadrosuna da seçilen milli stoperi sağ beke çekti. Semih, Türk Telekom Arena’daki Fenerbahçe derbisinde de savunmanın sağında oynamıştı. Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rize maçında sakatlanan Semih, yaklaşık 20 gün sahalardan uzak kalmıştı. Defansın göbeğinde ise Hakan Balta ve Jason Denayer ikilisi görev yaptı. Yeni iyileşen Aurelien Chedjou’yu yedek soyunduran Riekerink, stoper tercihini Belçika Milli Takımı’nın Fransa 2016 kadrosuna da giren Denayar’den yana kullandı.

        SAĞ KANATTA SİNAN

        Sol bekte Carole oynarken, orta sahanın göbeğinde Selçuk İnan ve Emre Çolak ikilisi oynadı. Sağ kanatta Sinan Gümüş, 10 numara pozisyonunda Sneijder, sol kanatta da Yasin Öztekin görev yaptı. Umut Bulut’u yedek soyunduran Riekerink, forvete Podolski’yi sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ