Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta hedef Nkoulo - Beşiktaş Haberleri

        Yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listesindeki adaylar ile temaslarına devam ediyor. Siyah beyazlılar son olarak Marsilya ile mukavelesi sona eren Nicolas Nkoulou için girişimlere başladı. Fransa'ya giden Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Kamerunlu stoper ve menajeriyle görüştü.

        Marsilya ile yeni sözleşme imzalamayan Nkoulou için bonservis bedeli ödemeyecek Beşiktaş, 26 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık kontrat önerdi. Kariyerine siyah beyazlı takımda devam etmeye sıcak bakan Kamerunlu futbolcu ise 4 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon Euro ücret talep etti. Yönetim ilk görüşmede istenilen yıllık ücretin ve imza parasının yüksek olduğunu, bu rakamın takım içindeki dengeleri bozabileceğini oyuncunun menajerine aktardı. İmza parasında indirime gidilmesi halinde yıllık ücret talebinin karşılabileceğini ifade eden siyah beyazlılar, görüşmelere devam edecek.

        26 yaşında ve 1.80 boyunda olan Kamerunlu stoper için geçen sezon başında ve devre arasında da girişimlerde bulunan yönetim kurulu, Nkoulou ile anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş listesindeki diğer isim olan Torino'dan Kamil Glik için de İtalyan ekibinden haber bekliyor. Polonyalı futbolcu için bonservis bedelinde indirim isteyen yönetim, henüz istediği cevabı alamadı.

        (NTVSPOR)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ