Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (28.05.2016) Fenerbahçe'de Pereira ile yollar ayrılıyor, Trabzonspor'dan Rodallega atağı - Futbol Haberleri
        1

        UEFA ile imzalanan iyi niyet sözleşmesinden sonra elindeki Nani ve van Persie gibi halen daha piyasası olan futbolcularını yüksek rakamlara elden çıkarıp kadroda revizyona gitmeyi planlayan Fenerbahçe, Feghouli ile yapılan ön anlaşmanın ardından Ben Arfa ile de el sıkıştı.
        (DHA)

        2

        Bonservisi Kayseri Erciyes’te olan Oğulcan Çağlayan’ı pek çok Süper Lig kulübü istiyor, ancak Çaykur Rize elini çabuk tutuyor. Hikmet Karaman’ın ikna için görüştüğü 20 yaşındaki forvet, Karadeniz ekibine yeşil ışık yaktı.
        (Fanatik)

        3

        Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta şu an kadroda bulunan Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Milosovic ve Alexis Delgado, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in talimatıyla gönderiliyor.
        (Hürriyet)

        4

        Yönetim, Nani’yi Çin kulüplerinden birine en az 20 milyon Euro’ya satmayı hedefliyor. Yıldız futbolcu ise bonservisindeki, “8 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesini kullanarak, kendisiyle ilgilenen Atletico Madrid’e gitmek istiyor. EURO 2016 sonrası Portekizli oyuncunun geleceği netlik kazanacak.
        (Fanatik)

        5

        Devre arasında kadroya katılıp Vallecano’ya kiralanan Aras Özbiliz, küme düşen İspanyol ekibine fazla oynama şansı bulamadı. Aras’ın sürekli oynayabileceği bir takıma kiralanması gündeme gelirken; Rizespor, Beşiktaş yönetiminde yer alan Hakan Kalkavan aracılığıyla oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması talebinde bulunuldu.
        (Fanatik)

        6

        Fenerbahçe'de bu sezon beklenileni veremeyen Vitor Pereira'nın bileti kesiliyor. Yönetim tazminatı nedeniyle Portekizli hocanın istifasını isteyecek.
        (Fotospor)

        7

        Barcelona'da forma giyen Brezilyalı sağ bek Dani Alves'in menajeri Galatasaray'ın teklifini resmen açıkladı.
        (Fotospor)

        8

        Sarı-Kırmızılılar'da sürpriz bir gelişme ise Felipe Melo konusunda yaşandı. Geçen sezonun başında Inter'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, Florya'ya geri dönmek istediği bildirdi. Menajerleri aracılığıyla yeniden Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen Melo'yla ilgili karar ilerleyen günlerde verilecek.
        (Fanatik)

        9

        Fransa’nın saygın gazetelerinden L’Equipe, Olympique Lyon ile sözleşmesi sona eren Henri Bedimo ile siyah-beyazlı kulübün ilgilendiğini belirtti. 31 yaşındaki sol bekin bonservisinin elinde olduğu ve en büyük takipçisinin Beşiktaş olduğu öne sürüldü.
        (Milliyet)

        10

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta, kaleci Mandanda'nın transferine Fikret Orman'ın sıcak bakmadığı öğrenildi
        (HABERTÜRK SPOR)

        11

        Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de istediği Daniel Agger için Danimarka'ya çıkarma yapıyor. Yöneticiler, Agger ve menajeriyle görüşecek. Viking'in son sağlık raporu incelenecek. Ciddi sorun çıkmazsa pazarlıklar başlayacak.
        (Akşam)

        12

        Yıldız futbolcu haftalarca F.Bahçe’den “görüşelim” çağrısı bekledi ama umduğu olmadı. Devreye giren Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Gökhan’ı ikna etmek için günlerce uğraştı. F.Bahçe’den umudu kesen Gökhan, Çebi’nin 3 yıl için 7.5 milyon euro’luk teklifini kabul etti. F.Bahçe son anda karşı hamle yapmazsa tecrübeli sağ bek, salı Beşiktaş’a imza atacak..
        (Fotomaç)

        13

        Orta sahaya sağlam bir takviye yapmak konusunda ısrarcı olan Galatasaray, Tolgay Arslan için bastırıyor. Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in kararının da, yıldız oyuncunun transferinde kilit rol oynaması bekleniyor.
        (Fanatik)

        14

        Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 31 yaşındaki yıldız M’Bark Boussoufa için temasa geçtiği iddia edildi. Geçen sezon Belçika’da Gent’te kiralık oynayan orta saha oyuncusu Boussoufa’nın kulüp aradığı ifade edildi.
        (Milliyet)

        15

        Beşiktaş'ta devam etmek isteyen Mario Gomez o dönemde "bin euro'luk satın alma hakkı" olan takımını zor durumda. Fiorentina; M.City, M.United, dahil pek çok takımın Gomez'i istediğini iddia etmesine rağmen henüz bir teklif alamadı. Fiorentina da Beşiktaş'ın Gomez için teklif yapmasını dört gözle bekliyor.
        (Fotospor)

        16

        Trapp'ın yedeği olduğu için PSG'den ayrılma kararı alan İtalyan kaleci Salvatore Sirigu'nun Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiği, siyah-beyazlıların Fransız ekibini en uygun şartlarda ikna etmek için önümüzdeki günlerde harekete geçeceği bildirildi.
        (Fotospor)

        17

        Kupa finali sonrası Milli takım kampı için Antalya'da kalan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın takımdaki geleceği pazartesi günü belli olacak. Başkan Aziz Yıldırım, yarın Karadağ ile oynayacağımız milli maçın ardından İstanbul'a dönüşte oyuncularla görüşecek. .
        (Fotomaç)

        18

        Aslan’a, Türkiye Kupası’nı kazandıran golü atan Alman yıldızın yakın arkadaşı Ümit Akbulut, “Lukas Podolski, Türk kültürüne çok yakın. Transfer teklifi gelir mi bilemem. Ancak şu an Galatasaray’da çok mutlu ve ayrılma düşüncesi yok” yorumunu yaptı.
        (Fanatik)

        19

        Bursaspor, Beşiktaş’la sözleşmesi bu sezon sona eren 29 yaşındaki eski futbolcusu Serdar Kurtuluş ve Çaykur Rizespor’un ön liberosu Koray Altınay’ın transferini bitiriyor.
        (Fotomaç)

        20

        Trabzonspor'un uzun süredir kadrosuna katmak istediği Samed Yeşil'i Trabzon'a getirdi. Genç forvetle masaya oturan Bordo-Mavili yöneticiler'in bugün açıklama yapması bekleniyor.
        (Fotomaç)

        21

        Siyah-beyazlı takımda aradığını bulamayan Ukraynalı kaleci Denys Boyko, yönetime ayrılık talebini resmen bildirdi. Ancak, “Bonservisin için 3.3 milyon Euro ödedik. Bu parayı getir, seni bırakalım” yanıtını aldı.
        (Sabah)

        22

        Golcü transferine hız veren Trabzon, G.Saray’ın da listesinde olan Rodallega’yı gündemine aldı. Başkan Usta’nın Kolombiyalı için Akhisarlı yöneticilerle telefonda görüştüğü öğrenildi
        (HABERTÜRK SPOR)

        23

        Sözleşmesi biten 26 yaşındaki stoper Nicolas Nkoulou, senelik 2.5 milyon euro ile 4 milyon euro da imza parası talep etti. Beşiktaş “İmza parasında indirime gidersen, seninle hemen sözleşme imzalarız” yanıtını verdi.
        (Fotomaç)

        24

        Yeni sezon planlamasında savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta Kamil Glik ismi ağırlık kazandı. Diğer adaylar Skrtel ve Zapata’nın çok pahalı olması nedeniyle Polonyalı stoperin transferine yoğunlaşma kararı alındı.
        (Fanatik)

        25

        GOMEZ OLMAZSA ALTERNATİFLER ÇOK!
        Nisan ayında yapılan ilk görüşmede, "Türkiye'yi düşünmüyorum" diyen Dzeko'nun menajeri kapıya gelerek, "bir teklifiniz olacak mı?" diye sordu. Milan'da bekleneni veremeyen Luiz Adriano'nun menajeri de yine Türkiye'deki bağlantıları aracılığıyla Beşiktaş'ın bir tekifi olup olmayacağını araştırıyor.
        (Fotospor)

        26

        Fenerbahçe, finalde Galatasaray'a 1-0 kaybederken Aziz Yıldırım hemen kolları sıvadı. Manchester City ile yollarını ayıran Şilili antrenör Manuel Pellegrini için Ali Yıldırım'a talimat verdi.
        (Fotospor)

        27

        Beşiktal'ın son olarak Arjantin Ligi ekiplerinden Lanus'ta forma giyen 23 yaşındaki Gustavo Gomez için 6 milyon euro teklif ettiği oyuncunun menajeri tarafından doğrulanırken, genç yıldız için Boca Juniors'un da devrede olduğu belirtildi..
        (Fotomaç)

        28

        Osmanlıspor, 7 sezondur G.Antep kalesini koruyan Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas ve Bordeaux’dan Malili forvet Cheick Diabate’yi renklerine bağladı
        (HABERTÜRK SPOR)

        29

        İki ay önce takımın başına gelen ve Aslan’a Türkiye Kupası’nı kazandıran Jan Olde Riekerink, gerçekten büyük iş başardı. Yönetim de, doğru teknik adamın bulunamaması halinde Hollandalı hocayla devam kararı almayı düşünmeye başladı.
        (Fanatik)

        30

        Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Belçika'da Yvan Erichot ve Frederic Gounongbe ile görüşecek.
        (Fotospor)

        31

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, sezon başında kiraladığı kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba ile yola devam kararı aldı
        (HABERTÜRK SPOR)

        32

        ALVES HALA BELİRSİZ
        F.Bahçe'de gitme ihtimali yüksek isimlerden biri olan Bruno Alves konusunun da önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi..
        (Fotomaç)

        33

        Son maçta Antalyaspor’u devirip kümede kalmayı başaran Gaziantepspor, önümüzdeki sezon Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert’ı takımın başına getirmeyi planlıyor.
        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ