Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Menajer Ahmet Bulut kimdir? Kaç yaşındadır? - Futbol Haberleri

        Futbolun içerisinden gelen Ahmet Bulut, 1969 Adana doğumludur. Henüz bir yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya yerleşmek zorunda kalan Bulut, eğitim hayatına da orada başlamıştır. 18 yaşına gelince kariyerini futboldan yönlendirmeye karar vermişve bunun üzerine Almanya'nın Villingen takımında kaleci olarak futbol hayatına adıma atmıştır.

        20 yaşına geldiğinde İsviçre'nin Brüttisellen takımına transfer olmuş ve oradan da 1993 yılında Galatasaray'a gelerek Türkiye kariyerine geçiş yapmıştır. İki sene Galatasaray'da forma giydikten sonra Zeytinburnuspor'a transfer olan Ahmet Bulut, burada da 1998 yılına kadar kalmıştır. İsviçre'ye geri dönme kararı almasının ardından çok fazla zaman geçirmeden Türkiye'ye dönerek, Ağrıspor'da forma giymiştir.

        Galatasaray'da lig şampiyonluğu ve Türkiye kupası gören Ahmet Bulut, 1993'de Türkiye'den ilk şampiyonlar ligine katılan takım olan Galatasaray'ın kadrosunda yer aldı. Zeytinburnu'nda 2. lig şampiyonluğu gören Bulut,Ağrıspor'da şampiyon olup, Play-Off'lara katıldı. Hala aktif olarak spor yapan Ahmet Bulut daha çok jogging ve tennis ile ilgileniyor.

        Ahmet Bulut 2001 yılı itibariyle aktif menajerlik hayatına adım atmıştır.

        AHMET BULUT'UN MENAJERLİĞİNİ ÜSTLENDİĞİ OYUNCULAR

        Ahmet Bulut Foot&Ball şirketi ile birçok futbolcuya menajerlik hizmeti vermektedir. İşte o futbolculardan bazıları;

        Junior Malanda (Wolfsburg), Arda turan(Barcelona), Serdar Taşçı(Bayern Münih), Anwar El Ghazi(Ajax), Demba Ba(Shanghai), Mario Gomez (Beşiktaş), Emmanuel Emenike (West Ham), Lazar Markovic (Fenerbahçe), Ozan Tufan(Fenerbahçe), Bruno Alves (Fenerbahçe), Gökhan Gönül(Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım(Fenerbahçe), Hakan Balta (Galatasaray), Emre Çolak (Galatasaray), Cenk Gönen (Galatasaray), Atınç Nukan(Leipsig), Marko Marin (Trabzonspor), Carl Medjani(Levante)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ