Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (29.05.2016) - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ'TAN GOMEZ'E TEKLİF: 6 MİLYON EURO
        Mario Gomez için 8 milyon Euro isteyen Fiorentina'ya bu parayı ödemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Gomez'le konuşarak, "Bonservis sorununu çöz gel, sana yıllık 6 milyon Euro ücret verelim" dedi. Gözler ise, Alman oyuncunun Fiorentina ile yapacağı toplantıya çevrildi. Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, reklam çekimleri için yıldız oyuncunun alınmasını bekleyen bir spor firması ile görüşerek oyuncu için sponsor olmasını istediği de öğrenildi. (Sporx)

        2

        F.BAHÇE'DE İLK HEDEF SERDAR
        Fenerbahçe kadroyu güçlü tutmak adına bonservisi elinde olan futbolcular için girişimlerini sürdürürken Kanarya’da ilk hedef, uzun süredir gündemde olan Bursasporlu savunmacı Serdar Aziz. (Fanatik)

        3

        BEŞİKTAŞ, ANSALDI'Yİ İSTİYOR
        Transfer çalışmalarını sürdüren şampiyon Beşiktaş, Zenit'li Cristian Ansaldi için harekete geçti. 29 yaşında, 1.81 boyundaki Arjantinli sol bek, bir sezon Zenit'te oynadıktan sonra önce Atletico Madrid, geçen sezon da Genoa'ya kiralanmıştı. (Fotomaç)

        4

        GALATASARAY'IN GÖZÜ FATİH TERİM'DE
        Galatasaray'ın ismi birçok hoca ile anılırken yönetimin asıl hedefinin Fatih Terim olduğu bildirildi. Galatasaray'ı yakından tanıyan, camiayı kucaklayacak, yetiştirici bir teknik adam arayan Başkan Dursun Özbek'in Avrupa Şampiyonası'nın ardından Terim'le masaya oturacağı ifade edildi. (Fotomaç)

        5

        ERSUN YANAL GÖRÜŞME ODASINA
        Trabzonspor'un çiçeği burnundaki teknik direktörü Ersun Yanal imzanın mürekkebi kurumadan transfer çalışmaları için Fransa'nın yolunu tuttu. Yoann Gourcuff, Cheikh M'Bengue ve Clement Chantome ile görüşecek olan Yanal, Belçika'da ise St. Truiden'den stoper Yvan Erichot ile Westerlo'nun dev forveti Frédéric Gounongbe ve menajerleri ile bir araya gelecek. (Fotospor)

        6

        BOYKO KIEV YOLCUSU
        Beşiktaş'a ara transfer döneminde Ukrayna Premier Lig ekibi Dnipro’dan transfer edilen Denys Boyko, Beşiktaş’ta sergilediği performansla beklenenin altında kalmıştı. Menajeri aracılığıyla kendisine kulüp bakmaya başlayan 28 yaşındaki file bekçisine, ara transfer döneminde de kendisini isteyen Dinamo Kiev’in talip olduğu öğrenildi. (Fanatik)

        7

        YILDIRIM, PELLEGRINI İÇİN TALİMAT VERDİ
        Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'a verdiği talimat sonrasında Manuel Pellegrini için kolların sıvandığı ortaya çıktı. Ali Yıldırım'ın Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez ile hafta sonunda Madrid'e bir araya gelecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın Pellegrini'nin teklifi kabul etmesi durumunda 6-8 milyon euro arasında bir rakama kadar çıkmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında... (Fotospor)

        8

        FLORES DE LİSTEYE GİRDİ
        Galatasaray, Fatih Terim'i bekliyor ama boş da durmuyor. Watford'dan gönderilen Quique Sanchez Flores'in de gündemde olduğu iddia edildi. Flores bir süredir Espanyol ile temasta... İspanyol ekibi, Flores'e 3 yıllık bir kontrat önerdi. Ancak deneyimli çalıştırıcının, tüm teklifleri dinledikten sonra net kararını vereceğini bildirildi. (Fotomaç)

        9

        TRABZON'DAN AMAVI İÇİN İLGİNÇ TEKLİF
        Jordan Amavi için Trabzonspor'un Aston Villa'ya yaptığı transfer teklifi geri çevrilirken, bordo-mavililerin yaptığı teklifinin detayları da ortaya çıktı. Trabzonspor'un Fransız sol bek için renkdaşına, kiralama bedeli vermeden maaşının da yüzde 70'ini ödeme teklif ettiği, herhangi bir sakatlığa karşılık 20 milyon Euro'luk sigorta bedelinin ise kendileri tarafından ödenmesi teklifinin yapıldığı belirtildi. (Fotospor)

        10

        BEŞİKTAŞ'TA İSMAİL TAMAM
        Beşiktaş'ın sol beki İsmail Köybaşı’nın, Siyah-Beyazlılar’daki sözleşmesi salı günü sona erecek. 9 yıldır formasını giydiği Beşiktaş’la yola devam etmeyi planlayan 26 yaşındaki futbolcunun; yönetimle yeni kontrat konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi. Türkiye’nin Euro 2016 kadrosunda yer alan İsmail’in, Fransa’ya gitmeden önce sözleşmesinin resmen duyurulmasını beklediği bildirildi. (Fanatik)

        11

        VISCA İÇİN STOCH + 1.5 MİLYON EURO
        Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun yıldızlarından Medipol Başakşehirli Edin Visca'nın peşini bırakmıyor. Visca'ya karşılık Stoch takas teklifi reddedilen Sarı-Lacivertliler bu kez ekstra olarak 1.5 milyon euro'luk bir rakamı da gözden çıkardı. (Fotomaç)

        12

        ASLAN'DAN DZEKO BOMBASI
        Geride kalan sezonda forvet hattından istediği verimi alamayan Galatasaray, Roma'da forma giyen Edin Dzeko'yu transfer etmek için harekete geçti. Bosna Hersekli golcü için kiralama formülü devreye sokulacak. (Milliyet)

        13

        ERSUN YANAL ONLARI İSTEDİ
        Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, PTT 1. Lig'den düşen 1461 Trabzon'dan Abdülkadir Parmak ve Yüksel Şişman'ı Trabzonspor'a istedi. (Fotospor)

        14

        KAMIL GLICK İÇİN ÇILDIRDILAR
        Beşiktaş'ın istediği iddia edilen Kamil Glik için Torino, Sevilla'dan 10 milyon Euro artı Immobile'yi istedi. (Fotospor)

        15

        FEGHOULI VE BEN ARFA'NIN KAYNAĞI VAN PERSIE İLE NANI
        UEFA kriterleri nedeniyle transferde ayağını yorganına göre uzatmak zorunda olan Fenerbahçe, Sofiane Feghouli ve Ben Arfa için kaynağı Nani ve Robin Van Persie'nin satışından sağlamayı planlıyor. Özellikle Nani'nin devre arasında ciddi teklifler aldığı Çin'e transferi her an açıklanabilir. Yönetim, takıma uyum sağlayamayan Van Persie'yi de teklif gelmesi halinde elden çıkaracak. İki yıldız satılırsa, Feghouli ve Ben Arfa resmen açıklanacak. (Fotomaç)

        16

        GALATASARAY'I BEKLİYOR
        Anderlecht’le kontratı sona eren Arnavut teknik adam Besnik Hasi, Galatasaray’dan haber bekliyor. Birçok kulüpten teklif aldığı için kararını artık vermek isteyen Hasi, Galatasaray’ın projesine oldukça sıcak bakıyor. Özellikle genç takım kurma becerisiyle dikkat çeken Besnik Hasi’yle de bu hafta bir görüşle yapılması gündemde. (Fanatik)

        17

        MUSTAFA YUMLU'YA OSMANLI KANCASI
        Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu, Osmanlıspor yolunda. Tecrübeli oyuncuyu özellikle altyapıdan teknik direktörü olan Mustafa Akçay'ın da çok istediğinin altı çiziliyor. Uğur Demirok'un bordo-mavili takıma geri dönmesiyle birlikte stoperde sorun yaşayan Akçay, bunu Yumlu ile çözmek istiyor. Ancak Ersun Yanal isterse Yumlu takımda kalacak. (Fotomaç)

        18

        TOLGAY GALATASARAY'A GİDİYOR
        Beşiktaş’ta gözden çıkarılan ve Galatasaray’ın radarına giren Tolgay Arslan, Sarı-Kırmızılı formayı giymek için artık geri sayımda. Tarafların anlaşmasını bekleyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun kaderini, kendisi için talep edilecek bonservis bedeli belirleyecek. Tolgay’ın menacerine bu konuda tam yetki verdiği ve Aslan’a yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi de en kısa zamanda Tolgay transferini bitirmeyi hedefliyor. (Fanatik)

        19

        SERCAN YILDIRIM PAZARLIĞI
        Galatasaray ile Bursaspor arasında Sercan Yıldırım krizi yaşanıyor. Bursaspor’un, geçen sezon kiralık olarak oynattığı golcü futbolcunun satın alma opsiyonu olan 750 bin Euro'yu vermeye sıcak bakmadığını ve bonservis için Galatasaray’a 250 bin euro önerdikleri belirtildi. Ancak sarı-kırmızılıların, Bursa’da iyi bir sezon geçiren Sercan Yıldırım için 750 bin euronun altına kesinlikle inmeyeceği dile getirildi. (Milliyet)

        20

        CARDOZO BELİRSİZ, BOSINGWA ZOR
        UEFA’nın Trabzonspor’a koyduğu, ‘sadece 23 oyuncuyla sözleşme’ şartı, dengeleri değiştirdi. Cardozo için Ersun Yanal henüz son kararını vermedi, Bosingwa’nın kalma olasılığı ise çok düşük... (Fanatik)

        21

        BOYKO'YU VER, WELLINGTON'U AL
        Shakhtar'ın başına geçmesi beklenen Dnipro'nun ve Boyko'nun eski hocası Markevic'in göz koyduğu Ukraynalı kaleci için Shakhtar adına Beşiktaş'a ilk teklif yapılırken, Ukrayna ekibinden sürpriz bir öneri de geldi. Shakhtar Donetsk'li yetkililer; geçen sezon 9 milyon euro ödeyerek transfer ettiği 24 yaşındaki Sambacı Wellington Nem'i bir sezonluğuna Beşiktaş'a kiralayıp, sözleşmesine de 5 milyon euro'luk satın alma bedeli yazdırabileceklerini söyledi.

        22

        FENER'İN NÖBETÇİ GOLCÜSÜ: MOUSSET
        Fenerbahçe, iki sezondur devre arasında forvet transferi yapmadıkları için şampiyonluk yolunda ağır darbeler almıştı. Yönetim bu kez işi baştan sıkı tutacak. Hedef bir dönem Galatasaray'ın da istediği Le Havre'ın forveti Lys Mousset. 20 yaşındaki genç golcü yedek kalmayı da sıkıntı etmeyecek bir isim. (Fotomaç)

        23

        PEREIRA KOVULMAYI BEKLİYOR
        Fenerbahçe’nin hocasının Porto ile anlaştığı, ancak yönetimin görevine son vermesini, böylece tazminat almayı beklediği ortaya çıktı. (Fanatik)

        24

        CİMBOM'DAN SAMPAOLI ÇIKARMASI
        Mircea Lucescu’yu Zenit’e kaptırdıktan sonra rotayı listedeki diğer hoca adaylarına çeviren Galatasaray, bu hafta hareketli günler geçirecek. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Şili Milli Takımı’nda görev yapan Jorge Sampaoli’yi gözüne kestirdi. 56 yaşındaki Arjantinli hocayla bu hafta masaya oturulacağı öğrenildi. (Fanatik)

        25

        JACKSON MARTINEZ BEŞİKTAŞ'A MI?
        Beşiktaş, Şubat ayında Atletico Madrid’den 42 milyon Euro bedelle Guangzhou Evergrande'ye giden Jackson Martinez'e kanca attı. Kolombiyalı forvet ve menajeri ile Milano’da buluşan Erdal Torunoğulları’nın golcü oyuncuyu ikna edebilirse, Çin ekibine kiralama teklifi sunacağı öğrenildi. (Fotomaç)

        26

        KANARYA ZIYECH'İ İSTİYOR
        Fenerbahçe, Twente ile yollarını ayırmak isteyen Faslı genç yıldız Hakim Ziyech için yapmış olduğu 7 milyon Euro’luk teklife yanıt bekliyor. (AMK)

        27

        BURSA'NIN HEDEFİ SIGTHORSSON
        Bursaspor, Fransa’nın Nantes takımında oynayan İzlandalı santrfor Kolbeinn Sigthorsson’u satın alma opsiyonuyla kiralamayı amaçlıyor. (Fotomaç)

        28

        BEŞİKTAŞ'TAN GÖKHAN'A 18 MİLYON TL
        Beşiktaş, Gökhan Gönül konusunda sonunda mutlu sona ulaştı. Yönetim, 31 yaşındaki futbolcuyla yıllığı 1 milyon 750 bin Euro’dan 3 senelik anlaşma sağladı. Yıldız sağ bekin; Fenerbahçe’yle sözleşmesinin bitiş tarihi sonrasında gelecek hafta resmen duyurulması bekleniyor. (Fanatik)

        29

        FIRTINA, NDIAYE İÇİN HAREKETE GEÇTİ
        Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Osmanlı'nın orta sahası Badou N'Diaye transferine hız verdi. (Fotomaç)

        30

        DIEGO'YA PALMEIRAS TALİP
        Brezilya basını, Palmeiras'ın Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Diego Ribas'ı istemeye hazırlandığını yazdı. (Takvim)

        31

        GÖKHAN TÖRE, WEST HAM UNITED'DA
        Beşiktaş’ın, West Ham United’ın listesinde bulunan Gökhan Töre’nin satışı için İngiliz kulübüyle anlaştığı iddia edildi. Son imza için küçük pürüzler kaldı. 1 Haziran’da duyurulması beklenen yılın transferinden siyah beyazlıların, 17 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli alacağı öğrenildi. (Hürriyet)

        32

        SIRIGU, BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR
        Trapp'ın yedeği olduğu için PSG'den ayrılma kararı alan İtalyan kaleci Salvatore Sirigu'nun Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiği, siyah-beyazlıların Fransız ekibini en uygun şartlarda ikna etmek için önümüzdeki günlerde harekete geçeceği bildirildi. (Fotospor)

        33

        SALİH DURSUN'A GÜLE GÜLE
        Galatasaray maçında hatalı kararlarla geceye damga vuran hakeme gösterdiği kırmızı kartla olay yaratan, adı Trabzon’da caddelere verilen Salih Dursun’a Trabzonspor’un yeni sözleşme önermeyeceği öğrenildi. Galatasaray’dan kiralık olan futbolcunun tekrar eski kulübüne döneceği bildirildi. Bu gelişmenin genç oyuncuyu hayli üzdüğü bildirildi. (Fanatik)

        34

        ANTEP'E YENİ LİTVANYALI
        Karcemarskas'ı Osmanlıspor’a kaptıran Gaziantepspor, kaleye yine Litvanyalı bir file bekçisi getirmeye hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlılar, Dinamo Bükreş’in kalesini koruyan Vytautas Cerniauskas ile temasa geçti. Karcemarskas’ın vatandaşı olan 26 yaşındaki eldiven geçtiğimiz sezon Romanya Ligi’nde 26 maça çıktı, kalesinde sadece 19 gol gördü. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ