Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Galatasaray'da Emre Mor pişmanlığı - Futbol Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / ERHAN TELLİ

        EURO 2016’ya hazırlanan Türkiye’nin Karadağ ile oynadığı maçtaki performansıyla büyük beğeni toplayan Emre Mor’u Ocak ayında 500 bin Euro’luk fark nedeniyle transfer edemeyen G.Saray yönetimi, şimdi büyük bir pişmanlık yaşıyor.

        2

        Genç oyuncuyu uzun süre takip edip, Mustafa Denizli’nin de ısrarıyla ara transferde kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, Danimarka’nın Nordsjaelland kulübünün istediği 1 milyon Euro bonservis bedeline karşılık 500 Bin Euro teklif ettikleri, ancak bu miktarın düşük bulunması sebebiyle anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi.

        3

        18 yaşındaki oyuncu için Danimarka kulübüne 500 bin Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 5 pay öneren Dursun Özbek yönetiminin, bu önerinin kabul edilmemesi üzerine rakamı yükseltmedikleri bildirildi.

        4

        Emre Mor’un G.Saray Scout Ekibi tarafından uzun süredir takip edildiği ve ara transfer döneminde Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği listesindeki 2 genç oyuncudan biri olduğu öğrenildi.

        5

        Denizli, transfer listesinin ilk sırasına Arjantinli genç yıldız Martin Benitez’i yazmış ancak G.Saray yönetimi, 8 milyon Euro bonservis bedeli istenen genç oyuncuyu alamamıştı.

        6

        Deneyimli teknik adamın listesinin ikinci sırasında yer alan ve daha sonra yaptığı açıklamada ‘Danimarka’dan genç bir oyuncu için şartları zorladık ama olmadı’ dediği ismin ise Emre Mor olduğu ortaya çıktı.

        7

        Genç oyuncunun menajeriyle görüşen Sarı-Lacivertliler’in ilk temaslardan olumlu sonuç aldığı, Emre Mor’un tercihinin de transferde belirli rol oynayacağı kaydedildi.

        8

        Emre’nin kulübü Nordsjaelland’la önümüzdeki günlerde masaya oturarak anlaşma zemini arayacak olan idarecilerin, Danimarka ekibiyle el sıkışması halinde milli oyuncuya F.Bahçe forması giydirecekleri ifade edildi.

        9

        Son haftalarda adı birçok Avrupa ekibiyle anılan Emre Mor’la en ciddi şekilde ilgilenen kulübün ise Borussia Dortmund olduğu kaydedildi.

        10

        Alman basınında B.Dortmund’un geçtiğimiz günlerde Emre için Nordsjaelland’ın kapısını çalarak 1 milyon Euro’luk teklif yaptığı iddia edilmişti.

        11


        Ancak bu haberi gazetede gören genç futbolcunun tepkisi görenleri şok etti.

        12

        Sosyal medyadan haberin fotoğrafını paylaşan Emre, “Hahahaha 1 milyon Euro” yazarak kendisine gelen teklifi küçümsemişti.