Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ali Şen'den Vefa Küçük'e cevap - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, Sarı-Lacivertli Kulübün Divan Kurulu Başkanı'nın kendisi hakkında sözlerine aracılığıyla cevap verdi.

        Fenerbahçe'nin Ülker Sports Arena'da yaptığı Olağan Mali Genel Kurul'da konuşan Vefa Küçük, eski başkan Ali Şen'e yüklendi. Küçük, "Son zamanlar bazı sağlık sorunları yaşadım, Allah'a şükür atlatmış durumdayım. Benim karın zarımın altında bir sıvı birikmekte. Fazla zararı olmamakla beraber bu sıvı zaman içinde alınmaz ise sıkıntı yaratmaktadır. Bu rahatsızlık içki ve sigara içenlerde görülen bir hastalık. Ben hayatımda içki ve sigara içmedim. Ancak başında rakı kadehi olan adam olarak anıldım. Zamanında kendini bilmez bir yönetici arkadaşım başıma rakı kadehi koydu. Yemin etsem başım ağrımaz rakı içmedim, içki de içmedim. Sigara bile hiç içmedim ama bende içki içen yönetici imajı yaratıldı. Karşısınızda sarhoş hastalığı olarak bilinen bir hastalıkla karşınızdayım. Onun yaptığı şaka çok afedersiniz eşek şakasıdır. Bana bu şakayı yapanlar şimdi ahırlarında rahat uyuyorlar. Ben ise huzurlarınızda Divan Kurulu'nu yönetiyorum" dedi.

        'HASTA ZATEN NEYİNE CEVAP VEREYİM?'

        Vefa Küçük'ün bu çıkışına Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, aracılığıyla espri bir dille cevap verdi. Şen Vefa Küçük'ün sözlerine hitaben; 'Bayıldım, ne güzel söylemiş. Sert sözler iyidir' diye konuştu.

        'ADAMIN SOYADI TOPAL, KENDİSİ DEĞİL'

        Eski başkan, Vefa Küçük'ün hastalığına da değinerek; 'Adam hasta zaten neyine cevap vereyim' sözleriyle de eklemede bulundu. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın Gökhan Gönül ve Mehmet Topal çıkışına ise; 'Adamın soyadı Topal, kendisi ve ayakları değil ki derken, Gökhan Gönül ile ilgili de 'Gönül' koymak iyidir' şeklinde sözlerini tamamladı.

        (Karar)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ