Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Avrupa Şampiyonası Fatih Terim ve Arda Turan'a eleştiriler - Futbol Haberleri

        Fransızgazetesi Le Figaro, Hırvatistan'ın Türkiye'yi 1-0 mağlup ettiği Euro 2016 D Grubu maçı sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcu Arda Turan'ı eleştirdi.

        Fatih Terim'in gününde olmadığını, Arda Turan'ın da hiçbir varlık gösteremediğini yazan gazete, "Arda Turan sadece 65 dakika sahada kalarak, hiçbir varlık gösteremedi. Sonuç olarak Fatih Terim de onu oyundan aldı. Terim de gününde değildi. Yapılan değişiklikler, maçın kaderini değiştirecek kalite ve düzeyde değildi" ifadesini kullandı.

        "TÜRK VE HIRVAT SEYİRCİLER TÜM DÜNYAYA UNUTULMAZ BİR DERS VERDİ"

        Türk ve Hırvat taraftarların maç başlamadan saatler önce Paris sokaklarında bayram havası estirdiğini de belirten Le Figaro, karşılaşmadan sonra da bayram havasının devam ettiğini ve hiçbir üzücü olayın yaşanmadığı yazdı. Türk ve Hırvat seyircilerin tüm dünyaya unutulmaz bir ders verdiğini vurgulayan gazete, her iki ülkenin futbol severlerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

        Alınan emniyet tedbirlerinin yetersizliğine dikkati çeken gazete, Hırvatistan'ın golünden sonra Hırvat bir seyircinin futbolcular ile kucaklaşacak kadar yaklaşmasını bir skandal olarak niteledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ