Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de stoper harekatı: Skrtel ve Maicon - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor... Sarı-Lacivertliler özellikle stoper mevkisine takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdılar. Bilindiği gibi sezon bitimiyle birlikte yönetim Michal Kadlec, Bruno Alves ve Abdoulaye Ba ile yolların ayrıldığını açıklayarak hizmetlerinden dolayı bu oyunculara teşekkür etmişti.

        Şu anda sadece takımda Simon Kjaer stoper olarak görünüyor. Danimarkalı yıldızın yanına da iki tecrübeli isimden birinin getirilmesi gündemde...

        Bunlardan birincisi Liverpool’da forma giyen Martin Skrtel. 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi olan yıldız oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Tars&Friends’in ortaklarından Mithat Halis, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Skrtel’i Fenerbahçe 4 seneden bu yana istiyor, Çin’den, Katar’dan isteyenler de var. Ama Türkiye’ye gelme olasılığı yüksek çünkü sıcak yere gitmek istiyor. Hangi takım finansal açıdan ikna edici olursa o takıma gider. Beşiktaş ‘Bize ağır geldi; alamayız’ dedi. Galatasaray istiyor; ama ‘parasal açıdan’ karar vermedi henüz. Fenerbahçe’nin bu anlamda ne yapacağı belli değil” ifadesini kullandı.

        MAICON DA BEKLEMEDE

        Martin Skrtel’in yanı sıra listedeki diğer isim ise Porto’da forma giyen Maicon. F.Bahçe için bu transfer daha cazip görünüyor. Nedeni de Brezilyalı yıldızın sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eriyor. Yani bonservis bedeli ödenmeyecek. Ayrıca teknik direktör Vitor Pereira da Maicon’a daha sıcak bakıyor. Kısacası Fenerbahçe Skrtel veya Maicon’dan birini kadrosuna katmak için ince eleyip sık dokuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ