Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Florya'nın anahtarı Fatih Terim'e verilecek - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezonda takımın başına getirmek istediği Fatih Terim için önümüzdeki çarşamba gününü bekliyor.

        Salı günü oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında milli takımın Avrupa Şampiyonası’na veda etmesi halinde, vakit kaybetmeden harekete geçecek olan başkan, görevinden istifa etse de etmese de İmparator’a resmi teklifini sunacak.

        Milli takımda oldukça sıkıtılı günler geçiren teknik adama, ‘Galatasaray’ın sana ihtiyacı var’ diyerek yeniden Sarı- Kırmızılı takımın başına geçmesini isteyecek olan başkan Dursun Özbek, Cimbom’la daha önce 6 kez şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bir de UEFA Kupası kazanan efsane hocaya, yeniden Florya’nın anahtarını teklif edecek.

        YÖNETİM SADECE MALİ İŞLERE BAKACAK

        Yeni sezon öncesi futboldaki tüm yetkiyi Fatih Terim’e yükleyerek, yönetim olarak sadece mali konulara ve projelere odaklanmayı planlayan başkan Özbek’in yapılacak transferlerden, gönderilecek oyunculara kadar her konuda teknik adamın kararlarını uygulayacak. İmparator’un bu teklife olumsuz yanıt vermesi durumunda ise yeni sezon hazırlıklarına Hollandalı Jan Olde Riekerink’le devam edilmesi düşünülüyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ