Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Juan Paredes için transfer pazarlığı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Trabzonspor’da bir yandan takımdan gönderilecek olan oyuncular için görüşmeler sürerken, transfer edilecek isimler üzerinde de sıkı pazarlıklar devam ediyor...

        Scout ekibinin belirlediği ve teknik direktör Ersun Yanal’ın onay verdiği isimler için harekete geçen BordoMavililer, Premier Lig ekiplerinden Watford’un formasını giyen Juan Paredes için harekete geçmişti.

        Ada ekibiyle temas kuran Karadeniz ekibi ilk olarak gözden çıkarılan Dame N’Doye’ye karşılık olarak 28 yaşındaki sağ beki istemişti.

        BU HAFTA BELLİ OLACAK

        Fakat İngiliz kulübünden “Olabilir ancak ek olarak 1 milyon Euro isteriz” yanıtı geldi. Bunun üzerine hemen B planı hazırlayan Başkan Muharrem Usta ve yönetimi, “N’Doye’nin yanı sıra Mustapha Yatabare’yi de size verelim. Para işini de ortadan kaldırılım” teklifini yaptı ve Ada temsilcisinden gelecek cevabı beklemeye başladı. Watfordlu yetkililerin bu hafta içerisinde Trabzonspor’a kararını ileteceği ifade edildi. Eğer İngiliz ekibi bu teklifi kabul ederse Trabzon hem sağ beki takviye etmiş hem de gözden çıkarılan iki isimle yolları ayırmış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ