Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Gökhan İnler'i istiyor - Galatasaray Haberleri

        Yine bir transfer dönemi yine Gökhan İnler... herkesin merakla beklediği Gökhan İnler'in adı ne zaman bir Türk takımıyla anılacak sorusuna cevap geldi. İngiliz TalkSport radyosu Galatasaray'ın geçen sezonu Leicester kulübesine geçiren Gökhan İnler'i istediğini dinleyenlerine duyurdu.

        Türk ekibinin bir süre Alex Song'u araştırdığını fakat Kamerunlu oyuncunun raporlarının Türkleri korkuttuğunun altı çizildi. Galatasaray'ın aynı şekilde teklif edilen Sandro'dan ise sakatlığı yüzünden vazgeçtiği iddia edildi.Galatasaray'ın iki oyuncu ile ilgili yaşadığı kötü tecrübe sonrasında rotasını İnler'e çevirdiği ve ilk görüşmelerden olumlu sonuç alındığı iddia edildi.

        SANDRO'DAN SPORTİNG KURTARDI

        Bu arada TalkSport radyosunun Sandro ile ilgili iddiasına Portekiz'den de bir onay geldi... Radio Rennasança menajeri tarafından hem Sporting'e hem de Galatasaray'a önerilen Sandro'nun sakat olduğu açıklandı. Sporting'in Sandro'yu Lizbon'a getirdiği sağlık kontrolünden geçirdiğini ama Brezilyalının bu kontrolü geçemediği duyuruldu. Galatasaray'ın da Sporting'in sağlık ekibinden bu raporları talep ettiği ve sonrasında Sandro'nun menajerine hayır dediği belirtildi.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ