Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer 24 Erzincanspor'un futbolcusu Serhat Cinemre trafik kazasında hayatını kaybetti - Futbol Haberleri

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Serhat Cinemre'nin bulunduğu araç bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada kalbi duran Cinemre, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

        24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlker Taştan, yaptığı açıklamada, sevilen futbolcunun genç yaşta hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Taştan, şunları kaydetti:

        "Kocaeli Güneşspor'da 2008 yılında futbolculuk kariyerine başlayan Serhat Cinemre, 7 sezon minik ve genç takımlarda oynadıktan sonra 2014 yılında Kocaeli Birlikspor'un genç takımına transfer oldu. Geçen yıl 24 Erzincanspor'a transfer olan Serhat Cinemre'nin 31 Mayıs 2016 tarihi itibarı ile sözleşmesi sona ermiş ve memleketine geri dönmüştü. Erzincan'da bulunduğu süre içerisinde yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kuran ve sevilen futbolcumuzun genç yaşta hayatını kaybetmesi bizleri çok üzdü. Serhat kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına sabırlar diliyoruz."

        Kazada kalbi duran Spor Toto 3. Lig takımlarından 24 Erzincanspor'un futbolcusu Serhat Cinemre'ye, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapıldı. Kalbi çalıştırılan Cinemre, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinemre burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kazayı haber alan Cinemre'nin yakınları Kocaeli Devlet Hastanesi'ne akın etti.

        SERHAT CİNEMRE KİMDİR?

        Kocaeli Güneşspor’da 2008 yılında futbolculuk kariyerine başlayan Serhat Cinemre, 7 sezon minik ve genç takımlarda oynadıktan sonra 2014 yılında Kocaeli Birlikspor’un genç takımına transfer oldu. Geçen yıl 24 Erzincanspor’a transfer olan Cinemre'nin, liglere verilen arada İzmit’te ikamet eden ailesine geldiği öğrenildi.

        TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden 24 Erzincanspor'un futbolcusu Serhat Cinemre'nin trafik kazasında yaşamını yitirmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

        TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto 3. Lig kulüplerinden 24 Erzincanspor'da forma giyen 19 yaşındaki Serhat Cinemre'nin Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Serhat Cinemre'ye Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Serhat Cinemre hayatını kaybetmiş, iki kişi ise yaralanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ