Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaraylı Alex Telles, Porto'dan gelen teklifi değerlendirmek istiyor - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray yönetimi, takımdaki oyuncuların menajerleriyle bir süredir Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüşmeler yapıyor. Geçtiğimiz gün Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ile masaya oturan sarı kırmızılılar, bu kez Alex Telles'in geleceği konusunda menajeriyle fikir alışverişinde bulundu.

        Brezilyalı oyuncunun menajeri, Telles'in Galatasaray'a dönmek istemediğini ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğünü söyledi. Porto'dan ciddi bir teklif alan Telles'in, futbol hayatını Portekiz'de sürdürmek istediği ifade edilirken, Galatasaray yönetiminden bu konuda anlayış beklendiği belirtildi.

        24 yaşındaki oyuncu 2013-2014 sezonunun devre arasında 6 milyon 150 bin Euro karşılığında Brezilya'nın Gremio kulübünden transfer edilmişti. Sarı kırmızılı kulüp, 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Telles'e porto'dan resmi teklifin gelmesini bekliyor. (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ