Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay: "Amacımız UEFA'da gruplara kalmak" - Futbol Haberleri

        Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'deki kampını sürdürüyor. Kampa katılan 23 futbolcu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay nezaretinde günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.

        WEBO NEŞE SAÇIYOR

        Osmanlıspor'un bu sabahki antrenmanda önce koordinasyon ve pas çalışması yapıldı. Pierro Webo, şakalarıyla antrenmana renk kattı. Yeni transfer kaleci Zydrunas Karcemarskas, takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra kaleci antrenörü Hakan Polat ile bireysel antrenman yaptı. Osmanlıspor'un Eskişehirspor'dan transfer etmek istediği Engin Bekdemir'in de önümüzdeki günlerde Gerede kampına katılabileceği bildirildi.

        "MAÇ TAKVİMİ YÜZÜNDEN AZ TATİL YAPTIK"

        Teknik direktör Akçay, antrenmanın bitiminde UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlarını 14 Temmuz'da oynayacak olmaları nedeniyle az tatil yaptıklarını hatırlıtırken şunları söyledi:

        "Maç takvimi bizim az tatil yapıp hızlı hareket etmemizi gerektirdi. İkisini ayarlamaya çalışıyoruz. Umarım bu süreç sağlıklı yürür. Oyuncuların aklındaki tatil düşüncesini de yok etmeye çalışıyoruz."

        Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten teknik direktör Akçay, bu konuda da şu bilgileri verdi:

        "NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

        "Nokta transferler üzerinde duruyoruz. Çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. 4-5 oyuncu alarak sezonun başlangıcını yapmak istiyoruz. Şu an çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yönetim kurulu üyelerimiz de bize iyi haberler getiriyor. Engin Bekdemir ile de anlaştık. Planlanan işlere sadık kalınarak işler yürüyor. Kulüp ekonomisini de dikkate alarak sağlıklı bir süreç yürüyor. Umarım bu durum maçlara da güzel yansır."

        Teknik direktör Akçay, UEFA Avrupa Ligi maçları konusunda şöyle konuştu:

        "TURLARI GEÇMEYİ AMAÇLIYORUZ"

        "Ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğiz. Güçlü olduğumuzu düşünüyoruz ama sonuçta Türk takımlarının ilk turlarda çok sürprizlerle elendiklerini de biliyoruz. Bu oyuncunun kafasındadır ya da rakip takımın yüksek motivasyonu ile ilgilidir. Mümkün olduğunca biz turları geçip gruplara kalmak istiyoruz. Gerede'deki ilk etap kampından sonra ikinci etap çalışmaları için Hollanda'ya gideceğiz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ