Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Robben kapışması - Fenerbahçe Haberleri

        Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe UEFA kriterleri nedeniyle transferde şimdilik tutumlu davranıyor, ancak iki büyük kulüp de hedefleri açısından bir dünya yıldızına ihtiyaç duyuyor. Bu noktada da tüm yollar Arjen Robben’e çıkıyor. Erdal Torunoğulları vasıtasıyla daha önce Hollandalı süper yıldız ile temas kuran Beşiktaş, yeniden nabız yoklamaya başladı. Siyah- Beyazlı yönetim, Robben’i alarak yeni yuvası Vodafone Arena’da taraftarını coşturmak istiyor. Kartal aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak için de Robben’i önemli bir koz olarak düşünüyor.

        Arjen Robben
        Arjen Robben

        AZİZ YILDIRIM'IN HAYALİ

        Fenerbahçe’de ise Robben’i bizzat isteyen isim Başkan Aziz Yıldırım. Geçen sezon tecrübeli kanat oyuncusunu almaya çok yaklaşan Sarı-Lacivertliler bu kez işi bitirmeye kararlı. Yıldırım, kaçan şampiyonlukla birlikte üzülen taraftarı, bu transferle mutlu etmek amacında. İşin ekonomik boyutu da var.

        Kombine satışlarında çok az talep gören yönetim, bir yıldız alarak Sarı- Lacivertli futbolseverleri harekete geçirmeyi hedefliyor. İşte bu ortamda iki dev arasında kıyasıyla bir Robben kapışması yaşanıyor. Önümüzdeki hafta sıcak geçeceğe benziyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ