Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK İskender Alın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kaldı! - Gaziantep FK Haberleri

        Tecrübeli oyuncuyla 1 yıllık anlaşmaya varan mavi-beyazlılar, iç transferde Erdal Güneş'den sonra tecrübeli oyuncuyla anlaşarak önemli bir adım atmış oldu.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa bir süre kala kadro oluşturma çalışmalarına hız verdi. Daha önce takımın kaptanlığını yapan Erdal Güneş ile yeniden anlaşan mavi-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'dan transfer ettiği deneyimli oyuncu İskender Alın ile her konuda anlaşma sağladı. Yönetimin tecrübeli oyuncuyla yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanırken, 1 yıllık anlaşma sağlandı. Mavi-beyazlılara devre arasında katılan Alın, ligde 13 maça çıkarken 2 de gol atma başarısı gösterdi.

        TATiLDEN DÖNÜŞTE İMZALAYACAK

        Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek dikkat çeken tecrübeli oyuncu İskender Alın, kendisine gelen teklifi kabul ederken bu oyuncuyla şu an ailesi ile birlikte tatilde olduğu için imzanın dönüşte atılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ