Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta: "Ağabeylere ihtiyaç var" - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer politikaları hakkında bilgi verdi. Aykut Demir’i Osmanlıspor’a kiraladıklarını hatırlatan Usta, yabancılardan kaleci Esteban ve Akakpo’nun kalacağını açıkladı.

        Özer Hurmacı, İshak Doğan, Sefa Yılmaz, Musa ve Erkan Zengin’le görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Usta, “Ben, bu oyuncuların hepsinin değerli olduğunu söylemek istiyorum ama burada iklimin bozukluğundan başarılı olamadılar. Bu iklimi değiştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

        Transferde önümüzdeki günlerde hareketlilik olacağını vurgulayan Usta, şöyle devam etti: “Bizim şu ana kadar sol bek transferimiz (İbanez) oldu. Bunun dışında, düşündüğümüz bütün alanlarda her an çeşitli gelişmeler olabilir. Şunu yapmaya çalışıyoruz; takıma gerçekten uyum sağlayacak olan, mümkünse belki bir veya iki bölgede yaştan dolayı tecrübeyi önemseyebiliriz, örnek stoper gibi... Bizim takımın iyi bir ağabeye, iyi bir yöneticiye, derleyici, toparlayıcı 2-3 kişiye ihtiyacı var. Oyuncuların büyük çoğunluğu verimli olan yaş grubunda olacak ama arada 1-2 tecrübeli transferler yapabiliriz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ