Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Topuk Yaylası'na gidiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertliler Düzce'de 3, İstanbul'da 2, Prag'da 1 hazırlık maçı oynayarak şampiyonlar ligi ön elemesine hazırlanacak.

        Fenerbahçe, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de aynı saatte Romanya'nın CSMS Laşi ekipleri ile tesislerin sahasında karşılaşacak. Sarı-Lacivertli takım 9 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Romanya'nın Voluntari takımı ile Düzce Stadı'nda 3. hazırlık maçını oynayacak.

        1 günlük iznin ardından hazırlıklarına Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri'nde devam edecek olan Fenerbahçe, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. 13 Temmuz 2016 Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maç 21.00'de başlayacak. 3 gün sonra yine sahasında bu kez Fransa'nın Lyon takımı 16 Temmuz'da saat 21.45'te konuk edilecek.

        Fenerbahçe, 19 Temmuz Salı günü ise Prag şehrindeki Generali Arena'da Sparta Prag ile deplasmanda oynayacak ve maç hazırlıklarını tamamlayacak.

        Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına 26 ya da 27 temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ