Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Serdar Taşçı'dan vazgeçmiyor! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, "Basın bazen bir ismi yazıyor ama sonra daha yazmıyor. Biz ise o isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Özellikle stopere tecrübeli bir isim alacağız" şeklindeki açıklaması, Serdar Taşçı transferinin yeniden gündeme geldiği şeklinde yorumladı.

        Sezon bitimiyle birlikte ismi Trabzonspor'la anılan oyuncudan yüksek maliyeti nedeniyle bir süre önce vazgeçilmişti. Ancak teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla stoper mevkiine tecrübeli bir isim istemesiyle Serdar Taşçı, yeniden gündeme geldi.

        FENERBAHÇE İDDİASI GELDİ

        Bonservisi Spartak Moskova'da olan ve geçen sezon Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Serdar'ın transferi için Bordo-Mavililer her yolu deniyor.

        Yüksek bonservisi nedeniyle Serdar'ı kiralamak isteyen Trabzonspor cephesi, oyuncuyla yapılan görüşmelerde de önemli mesafe aldı. Rus basınına göre ise bordomavililerin Serdar için bir de rakibi var: Fenerbahçe... Ruslar, Sarı-Lacivertliler'in de Serdar'ı istediği iddiasında...

        SADECE ÜÇ MAÇ OYNAYABİLDİ

        Bayern Münih'in peş peşe yaşanılan sakatlıklar sebebiyle geçen sezon devre arası transfer döneminin son gününde kiraladığı Serdar Taşçı, Alman devinde yalnızca 3 maçta forma giyebildi. Bonservisi halen Spartak Moskova'da bulunan 28 yaşındaki Türk asıllı stoper, ligin ilk devresinde Rus ekibi adına çıktığı 16 maçta 1 tane de gol atmayı başardı. (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ